Asiu, z niskich róż urocza też jest róża Coral Palace. Bardzo ja lubię. Pierwszy rok u mnie a już podbiła moje serce. Niewysoka, zdrowa, rozkrzewiona, szersza niż wyższa. Ładny kolor i pokrój kwiatów, koralowy róż Dobra na obrzeża.
Róża, która mocno mie zaskoczyła. Rośnie u mnie już kilka lat, niestety większość w skandalicznych warunkach, w piasku, bez podlewania i zasilania, bez okrywania na zimę. Przeżyła, w tym roku przesadzona i rosła, kwitła. Ta róża nie rośnie wysoka, gałązki się przewieszają. Zawiązuje dużo kwiatów, niestety same się osypują więc bałagani. Pod koniec lata kwiaty miała w odcieniu różu
Będą , będą , jeszcze ci to się znudzi.albo będziesz gnałą szybko i sprawdzała, czy zywa, bo do domku też potrafi wnieść swoja zabawkę .I trzeba wyganiać.A jak puści, to łapać.Takie to przygody tez były
Fiona tylko żywe myszki lubi
OOO!!
To dobrze,że ja mam tylko jedną kotkę.My śpimy do rana, i ona z nami lub nie,Ale wstaje dopiero jak państwo wstaje.Autentycznie
A to jest pacierz mojego syna.A Fiona z nim.a raczej ,, na nim
Oj Asiu w ogrodzie niewiele zmian. Tak się porobiło, że nagle od wiosny rozwijam się i na etacie i w firmie rodzinnej. Na razie czuję się jak pies co wpadł do studni i nie wie jak z niej się wydostać.
Liczę, że mój ogródek to przetrzyma. Zostawiony sam sobie dotrwał do jesieni .
Ewo Dla Ciebie róża White Queen
Krzew raczej wąski, do 100 cm wysokości. U mnie jest od wiosny tego roku, sadzona z gołym korzeniem. Swoje piękno pokazała dopiero teraz. Nie chorowała. Ciekawa jestem jak sobie poradzi w zimę.
?Myślę, że zasługuje na ta nazwę
Pasmine kupowałam razem First Lady w Rozarium, ładne, zdrowe krzaczki.
Dla Ciebie Iwonko moja jedyna róża z serii Renaissance - Amelia
Krzew wysoki do 100 -150cm ale raczej wąski. Sztywne łodygi zakończone bukiecikami cudownych kwiatów w łososiowym kolorze. Dobra zdrowotność, powtarza kwitnienie