Ana Czy Ty masz założoną siatkę przeciw kretom? bo nie kojarzę
Ana, jak czytam o tym, jak nie chcesz komentować swojego trawnika, bo Cię denerwuje... to może chcesz zobaczyć mój??? z całym bogactwem chwastów różnej maści. Już zakupiłam środek na oprysk tych chwaściorów, tylko niech miną deszcze i do boju!!!
bosze skąd ja to znam
Pięknie, trawa już odzyskała wigor po zimie
Mieszkasz może w pobliżu schroniska dla zwierząt, po prawej stronie jak się jedzie do Miastkowa?
aaaach czyli przejeżdżasz koło mnie
To samo pomyślałam...
widzę w powiadomieniach u Ciebie rano ruch, myślę acha Madżena ma urlop i wcale sie nie myliłam
Moje rozplenice medium już ruszyły a little boy i Paul's giant jeszcze śpią....ale że one zwykle dopiero w maju startują więc sie nie martwię
mnie to wygląda na leszczynę albo olchę
To moje wyglądają tak jak na 2 zdjęciu
Przepraszam Cię, długo nie wchodziłam na forum, szalałam w ogrodzie, całkowita rewolucja u mnie Ja jestem z Białegostoku, ale mój M z Miastkowa koło Łomży, więc często przejeżdżamy przez Twoje okolice
nie stacjonarnie, pytałam z której części Podlasia jesteś ale nie odpowiedziałaś
Wybaczcie że Was tak dziś skatowałam fotkami ale... KOCHAM TEN OGRÓD
och i ach zazdroszcze trzymania sie projektu, nie samego projektu, bo ja tak nie umiem nawet gdybym miala projekt to bym zrobila po swojemu, a potem jeszcze 3x zmieniala hehe pozdrawiam
Te na najbardziej nasłonecznionej wyglądają tak A inne tak
A to nie siewka brzozy?
Ochy i achy zostawiam. Zrywam żółte tulipany. I już mnie nie ma.
Ana ten Twój ogród zachwyca o każdej porze roku. Twój ogród był pierwszym na Ogrodowisku, w którym absolutnie się zakochałam i miłość trwa po dziś dzień...