Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Od nowa ... na przekór wszystkim 22:09, 22 cze 2017

Do góry
iwka napisał(a)

Aniu, pewnie o jarzmianki Ci chodziło nie pamiętam, ale one chyba całe lato kwitną, wysiało mi się nawet trochę

kłosownica w cieniu bardziej zielona, w słońcu taka seledynowa właśnie, a green dance kupiłam trzy w ubiegłym roku, i jest kilkanaście, znowu trzeba dzielić

taak jarzmianki
no to moze o wode chodzi z tymi kłosownicami? bo ja seledynowe mam i w cieniu i na słońcu ale w zadnym nie ma podlewania
Ogród niby nowoczesny ale... 22:08, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

sikam

nie dość, że koty sikają to jeszcze ty????
Od nowa ... na przekór wszystkim 22:07, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
a gdzie zamawiałaś?
mayla
Od nowa ... na przekór wszystkim 22:05, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

mam jeżówki pierwszy rok i jestem nimi zauroczona, niewiem jeszcze jak długo ciesza ale są naprawde cudne.
a greene dance kupiłam wiosną tamtego roku jedną sadzonkę za 7zł a dzisiaj zrobiłam z niej 12szt

powiedz mi u Ciebie klosownica ma zieleń coś jak green dance? bo jak patrzę na wasze fotki to moja jakaś seledynowa taka..

Aniu, pewnie o jarzmianki Ci chodziło nie pamiętam, ale one chyba całe lato kwitną, wysiało mi się nawet trochę

kłosownica w cieniu bardziej zielona, w słońcu taka seledynowa właśnie, a green dance kupiłam trzy w ubiegłym roku, i jest kilkanaście, znowu trzeba dzielić

Typografia ogrodu 21:48, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Asiu inspirka Ivo mi się podoba ale skoro ice dance tam nie bardzo to rzeczywiście może kłosownica na całości i w tym gdzieniegdzie jeżówki i rozchodnik. będzie super!
piszesz że w pozostałych brzozach będzie irga tzn że gdzie je jeszcze masz?bo ja znam Twój ogród jakbyśmy sasiadkami były i wydawało mi się że masz tylko jeden zagajnik brzozowy? zwozilaś pamietam brzozy przyczepką

starszy zagajnik jest po prawej stronie traktu a młodszy po lewej. To wlasnie te brzozy z przyczepki, trawnik pod mimi być nie może bo kosic nie spoosob. W tle będą cisy jeśli przeżyją
To masz planik to te kropki na gorze po lewej stronie
Ogród niby nowoczesny ale... 21:41, 22 cze 2017

Do góry
Rytla napisał(a)
Zaczynam podejrzewać, że rosliny Magdy sa specjalnie zmotywowane, albo kulki, albo wypad!

sikam
Od nowa ... na przekór wszystkim 21:38, 22 cze 2017

Do góry
a gdzie zamawiałaś?
Od nowa ... na przekór wszystkim 21:21, 22 cze 2017

Do góry
iwka napisał(a)

green dance zaczyna mi się podobać a trzcinnik Overdam i montana już mi się podobają

mam jeżówki pierwszy rok i jestem nimi zauroczona, niewiem jeszcze jak długo ciesza ale są naprawde cudne.
a greene dance kupiłam wiosną tamtego roku jedną sadzonkę za 7zł a dzisiaj zrobiłam z niej 12szt

powiedz mi u Ciebie klosownica ma zieleń coś jak green dance? bo jak patrzę na wasze fotki to moja jakaś seledynowa taka..
Typografia ogrodu 21:11, 22 cze 2017

Do góry
Asiu inspirka Ivo mi się podoba ale skoro ice dance tam nie bardzo to rzeczywiście może kłosownica na całości i w tym gdzieniegdzie jeżówki i rozchodnik. będzie super!
piszesz że w pozostałych brzozach będzie irga tzn że gdzie je jeszcze masz?bo ja znam Twój ogród jakbyśmy sasiadkami były i wydawało mi się że masz tylko jeden zagajnik brzozowy? zwozilaś pamietam brzozy przyczepką

Nowocześnie z różAnką :D 16:32, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
oj to sporo miałaś, u mnie nie aż tyle. Liczę na to że to dzięki RT od marca.. w tamtym roku LO nie ruszało nic

Ja czekam na Soul u ciebie

Kochana moja Soul zastrajkowała i nie ruszyła w tym roku. Późne przymrozki chyba jej zaszkodziły. Wykopałam by na wszelki wypadek zobaczyć że coś nie podżera korzenia ale było ok więc wsadziłam z powrotem. Niestety nie rusza ale pędy ma zielone. Nie wiem o co chodzi. Jak coś to zamówię na wiosnę jeszcze raz.
Nowocześnie z różAnką :D 14:44, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
chcesz? Tylko tobie to wyślę bo z Magda to się widzę.btw
I po tych 2 latach widzisz że rośliny silniejsze? Powiem ci że ja też mało mam czasu... I zawsze muszę wybrać co robić..oprysk, chwasty czy przesadzanie
wydaje mi się że silniejsze jak urzędowałam tylko na przodzie to miałam więcej czasu, chcąc ogarnąć cały tył, niestety już go brak.

Ja to liczę na to, że jak już ogarnę ten mój ogródek, wszystko zasadzę i będzie tylko kosmetyka to w pełni zajmę się ekologią

Aniu, na razie nie wiem gdzie bym go mogła posadzić, ale będę pamiętać i w razie co przyjdę po prośbie

a co to za spotkanie się szykuje? u Madziuli będziesz odpoczywać?
Nowocześnie z różAnką :D 14:23, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
u mnie się nabijaja że jeszcze sobie ogród wzięłam na głowę :/ a tak to przecie trawnik by się skosilo i ładnie by było..

Taaaa-a z trawnikiem to nie ma roboty?
Nowocześnie z różAnką :D 10:45, 22 cze 2017

Do góry
inka74 napisał(a)

Kupiłam na wiosnę, zaczynam się zastanawiać czy mu za mało miejsca nie zostawiłam patrząc na twojego olbrzyma. A on do góry nie powinien iść???

Badanie zrób bo nie zawsze rumień się pojawia a i ty się uspokoisz jak wynik na papierze dostaniesz ;-(
idzie tylko ja go do obelisku przyczepiam żeby jak najbardziej pędy w poziomie były to wtedy bardziej kwitnie co rok będę zaczepiać kolejne wyżej i liczę na takie całe kolumny kwiatów, czujesz to??
Nowocześnie z różAnką :D 09:00, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
u mnie się nabijaja że jeszcze sobie ogród wzięłam na głowę :/ a tak to przecie trawnik by się skosilo i ładnie by było..

a u mnie pukają się w głowę, że znow rewolucje w domowym ogrodzie robie jak bym malo miala roboty...ale ile można siedzieć i książkę czytać
Nowocześnie z różAnką :D 08:57, 22 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Magda przywiozę ci tego dzwonka chcesz?

Noooo chętnie go przygarnę
Nowocześnie z różAnką :D 08:42, 22 cze 2017

Do góry
iwka napisał(a)
z samym wężem stoję jak głupia ze trzy godziny, teraz już i tak tylko podlewam jak widzę że rośliny się kładą. Ludzie śpią a ja leeeję myślałam że wczoraj trochę niebo pomoże, a tu nic, nawet kropelka nie spadła.
ja ostatnio zapomniałam linię kroplujace wyłączyć i lało się całą noc
Nowocześnie z różAnką :D 08:41, 22 cze 2017

Do góry
Magda70 napisał(a)

no dokładnie...ten czas. Skąd go wziąć na to wsztystko...
Nowocześnie z różAnką :D 08:39, 22 cze 2017

Do góry
iwka napisał(a)
biały dzwonek też mi wpadł w oko

Ania u Ciebie nic innego nie mogło być jak róże ekologicznie trzeba chyba ok 3 lat i wtedy wszystko wraca do normy i samo się sobą zajmuje nie wiem czy bym potrafiła, dwa lata pryskałam OW i HT, w tym odpuściłam, dwa razy chyba oprysk RT zrobiłam. Nie mam czasu na to, cisy mnie pochłonęły i nad nimi latam
chcesz? Tylko tobie to wyślę bo z Magda to się widzę.btw
I po tych 2 latach widzisz że rośliny silniejsze? Powiem ci że ja też mało mam czasu... I zawsze muszę wybrać co robić..oprysk, chwasty czy przesadzanie
Nowocześnie z różAnką :D 08:35, 22 cze 2017

Do góry
margaretka3 napisał(a)
U mnie w tamtym roku Bonica była cała w skoczku. W tym roku jak u ciebie LO.
ciekawe o co chodzi.. a stany i the Fatry obok nie ruszył
I mam np tak że chwasty całe w mszycy a róże obok nie
Nowocześnie z różAnką :D 08:34, 22 cze 2017

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Białe
super to niech się sieją
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies