Aniu, pewnie o jarzmianki Ci chodziło nie pamiętam, ale one chyba całe lato kwitną, wysiało mi się nawet trochę
kłosownica w cieniu bardziej zielona, w słońcu taka seledynowa właśnie, a green dance kupiłam trzy w ubiegłym roku, i jest kilkanaście, znowu trzeba dzielić
starszy zagajnik jest po prawej stronie traktu a młodszy po lewej. To wlasnie te brzozy z przyczepki, trawnik pod mimi być nie może bo kosic nie spoosob. W tle będą cisy jeśli przeżyją
To masz planik to te kropki na gorze po lewej stronie
mam jeżówki pierwszy rok i jestem nimi zauroczona, niewiem jeszcze jak długo ciesza ale są naprawde cudne.
a greene dance kupiłam wiosną tamtego roku jedną sadzonkę za 7zł a dzisiaj zrobiłam z niej 12szt
powiedz mi u Ciebie klosownica ma zieleń coś jak green dance? bo jak patrzę na wasze fotki to moja jakaś seledynowa taka..
Asiu inspirka Ivo mi się podoba ale skoro ice dance tam nie bardzo to rzeczywiście może kłosownica na całości i w tym gdzieniegdzie jeżówki i rozchodnik. będzie super!
piszesz że w pozostałych brzozach będzie irga tzn że gdzie je jeszcze masz?bo ja znam Twój ogród jakbyśmy sasiadkami były i wydawało mi się że masz tylko jeden zagajnik brzozowy? zwozilaś pamietam brzozy przyczepką
Kochana moja Soul zastrajkowała i nie ruszyła w tym roku. Późne przymrozki chyba jej zaszkodziły. Wykopałam by na wszelki wypadek zobaczyć że coś nie podżera korzenia ale było ok więc wsadziłam z powrotem. Niestety nie rusza ale pędy ma zielone. Nie wiem o co chodzi. Jak coś to zamówię na wiosnę jeszcze raz.
idzie tylko ja go do obelisku przyczepiam żeby jak najbardziej pędy w poziomie były to wtedy bardziej kwitnie co rok będę zaczepiać kolejne wyżej i liczę na takie całe kolumny kwiatów, czujesz to??
chcesz? Tylko tobie to wyślę bo z Magda to się widzę.btw
I po tych 2 latach widzisz że rośliny silniejsze? Powiem ci że ja też mało mam czasu... I zawsze muszę wybrać co robić..oprysk, chwasty czy przesadzanie