Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 22:07, 22 cze 2017

anna_t napisał(a)
a gdzie zamawiałaś?
mayla
iwka 22:09, 22 cze 2017

leon60 napisał(a)
Uwielbiam zdjęcia porównawcze zmiana super
jaką molinię kupiłaś ?
dziękuję Olu jeszcze tył doprowadzić do ładu
molinia moorhexe, od Ciebie zgapiłam
anna_t 22:09, 22 cze 2017

iwka napisał(a)

Aniu, pewnie o jarzmianki Ci chodziło nie pamiętam, ale one chyba całe lato kwitną, wysiało mi się nawet trochę

kłosownica w cieniu bardziej zielona, w słońcu taka seledynowa właśnie, a green dance kupiłam trzy w ubiegłym roku, i jest kilkanaście, znowu trzeba dzielić

taak jarzmianki
no to moze o wode chodzi z tymi kłosownicami? bo ja seledynowe mam i w cieniu i na słońcu ale w zadnym nie ma podlewania
iwka 22:11, 22 cze 2017

mrokasia napisał(a)
Hej Iwka, dotarłam dziś do Twojego ogrodu i od razu napatoczyłam się na foty porównawcze. Co za metamorfoza! Ogród zupełnie nie do poznania, przepięknie!!! Kawał dobrej roboty, dziewczyno!
W wolnej chwili przejrzę cały wątek , zaznaczam.

Witaj Kasiu Ciężko było to ogarnąć, kamienie wywieźć, korzenie powyrywać, parę razy przekopać, ale jakoś poszło

Fajnie, że Ci się podoba
malkul 22:13, 22 cze 2017

iwka napisał(a)

masz rację ze zmianą kierunku, strasznie mnie denerwował poprzedni stan, a jak zobaczyłam te uporządkowane kanciaste ogrody to przepadłam

aminek wygląda tak
mój taki sam. Z tego samego źródła.
malkul 22:15, 22 cze 2017

Cudowne zamiany. .!!!!!!!!!!!
iwka 22:16, 22 cze 2017

anna_t napisał(a)

taak jarzmianki
no to moze o wode chodzi z tymi kłosownicami? bo ja seledynowe mam i w cieniu i na słońcu ale w zadnym nie ma podlewania

przyznam szczerze, że moja kłosownica nie dostała od początku sezonu wody, tyle co padało, a padało nie pamiętam kiedy nie lubię tego miejsca gdzie ona rośnie i prawie wcale tam nie zaglądam, a przechodzę obok codziennie

no jedynie w donicy podlewam. Jutro zrobię zdjęcia, to zobaczysz różne odcienie jej, mam też pod świerkami kilka, jedna z pół metra od drugiej i jedna ciemna, druga prawie zółta
Zana 22:19, 22 cze 2017

Ależ meeeegaaa zmiana Super i podziwiam ekspresowe tempo. Niesamowite. No tak mnie przytkało, że już nie wiem co napisać. Awatar to masz teraz taki zalotnie tajemniczy, fajny
iwka 22:20, 22 cze 2017

AnnaCh napisał(a)
Iwka, no napawasz optymizmem wszystkich zbłąkanych na O, tak jak ja
Fajnie, że jednak można osiągnąć efekt w krótkim czasie
Aniu, przecież u Ciebie też piękne zmiany wiesz jak bym chciała mieć takiego pomocnika jak Ty masz u mnie to nawet grila nie ma komu rozwalić marzą mi się ścieżki, jakaś donica murowana ale jak sama tego nie zrobię, albo nie zapłacę komuś to nie będę mieć Mój małżonek zupełnie antyogrodowy
iwka 22:23, 22 cze 2017

Zana napisał(a)
Ależ meeeegaaa zmiana Super i podziwiam ekspresowe tempo. Niesamowite. No tak mnie przytkało, że już nie wiem co napisać. Awatar to masz teraz taki zalotnie tajemniczy, fajny
obrosnę dzisiaj w piórka dziękuję

haha mam jeszcze taką całuśną fotkę, i z dymkiem, i z chmurą to efekt zabawy z moją córą