Dla ciebie Euś taki pasuję
Dzisiaj kupiłam 3 ogniki, miały stworzyć żywopłot, ale niestety nie znalazłam w moim małym ogródeczku miejsca, żeby móc stworzyć taki parawan. Każdy został posadzony osobno.
to jest cudne , trawy wyglądaja jak łażące pająki. i ślicznie sie kolorki zgrały jak kręgosłup?
Wreszcie udało mi się dziś dorwać moją wymarzoną brzózkę Gracilis . Siostra mi ją kupiła na... Gwiazdkę . A do brzózki jeszcze dostał mi się kiścień Zeblid , który przebarwia się na taki właśnie cudowny, czerwony kolor
miejscówka z nieostrzyżonym niwaki
Kasieńka wprost nie mogę się nacieszyć tą azalią , jeszcze raz dzięki Kochana
Pozostając w klimacie Halloween, ale tym razem nie ogrodowo. Jeśli ktoś chciałby przygotować coś zabawnego, to polecam takie ciasteczka Wyglądają strasznie, smakują świetnie
O....pokazałaś zdjęcia w których się kiedyś zakochałam. Niebieskości piękne.
Dawno zdjęć nie było, więc zostawiam trochę wiosny
Macham niestety nie poczytałam, ale oczęta swe zdjęciami nacieszyłam piękna jesień u Ciebie
[img
Kasia korzeń super, przypomina trochę poroże jelenia . Muszę Ci do kompletu tego biało-zielonego bluszcza podarować, fajnie rozjaśni leśne zakamarki. Ogromnie się cieszę, że mogę inspirować moim zdaniem - ogrodniczkę doskonałą . U Ciebie jeszcze magnolia świeci, a moja łysa jak kolano
Mały gratis