O rany, a ja dumam co by tu zjeść..pysznie wygląda
mam nadzieję, ze rośliny pokazywane, juz rozszyfrowane, była juka, rojniki, ostróżka, gożdziki brodate
Też tu byłam , wierszyków nie zostawiłam,
ale żeby nie było zwątpienia,
zostawiam kwiatek, od niechcenia.
Ostatnia róża z mej grządki
idzie patrzeć na Twe porządki.
Ucałowania dla Krysi, pieszczoty dla wnuków, i drapanko dla Bariego.
A w dzisiejszym ogrodzie jeszcze inne widoki, przyjechała ekipa poprawiać nawodnienie, ale nie ta która spartoliła. Chłopaki przepraszali mnie że muszą zniszczyć trawnik i przez dwa dni ogród nie będzie ładny- rozczulili mnie, wybaczyłam im wszystko
Fajnie, że to napisałaś, bo nie muszę ja, a mam to samo, im ogrody straszne, tym trudniej, u mnie jeszcze wiązy dają popalic...
ach te choróbska, wiem że sie martwisz, ale maluchy chorują i zdrowieją, wróci to jakoś do normy. Przegapiłam zbiory winogron, fota była, bo w miarę na bieżąco czytam.
Orszelinę mi spaliło, twoja na 6
To jednoroczne jak przyjdzie mróz to po nich a tyle pąków mają jeszcze, zaćmiło mnie i na szybko nie umię sobie przypomnieć nazwy to takie gerbery ogrodowe.....
Ależ gigant ten zebrinus!
A to niżej to co Haniu?? piękne kolory i to ujęcie lasu również zachwyca grzybki są, owoce masz, działasz, ziąb teraz, ale ma byc lepiej.
Kochana gratki, juz 800 minęło
Witaj Anetko, nie będę oryginalna -piękny ogród. Czy możesz mi powiedzieć w jakiej odległości od szmaragdów masz posadzone śliwy pissardii, też mam taką samą, ale nie wiem ile miejsca potrzeba jej żeby nie właziła do sąsiadów. Będę wdzięczna za odpowiedź.
tylko 7+7 to troche malo tutaj, bedzie duzo miejsca i tak - na 2m szerokosciach? moze jeszcze cos? fairy w nozki nic, bo zagłuszy, ale moze fairy z brzegu przy trawie, potem COŚ pośredniego, i z tyłu ML? podumam co by to moglo byc to COS.. moze zimozielone kulki sosny Varella? ew. cos ciut wiekszego, co by wielkie nie uroslo??
Chciałam się pochwalić paczką jaką dostaliśmy Trochę się czeka na pierwszą następne podobno szybciej gdyby któraś była zainteresowana stronę podam na pw Co jakiś czas trzeba wypełnić ankietę (nie częściej jak raz w miesiącu) i po otrzymaniu paczki trzeba napisać raport/opinie