Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 17:08, 11 lis 2015

Lubie magnolie nawet w stanie bezlistnym - piękne ma pędy Miskanty od Kasi tez sa cudne!
kasiek 17:23, 11 lis 2015

Z tyłu też mam obwódkę z dąbrówki...

Przy oczku dałam ławeczkę...

siedząc na niej taki mam widok
kasiek 17:50, 11 lis 2015

Patrze na listopad 2014, w weekend porobie jeszcze foty zmian ale najbardziej rzuciła mi się w oczy tan z zasłonięciem garaży panelami drewnianymi
2014

2015

Widok ogólny różni się szczegółami
2014

2015
Katkak 19:55, 11 lis 2015

Kasia uważam Twój ogród za cudowny, więc jak to możliwe, że cudowne miejsce z roku na rok jest jeszcze bardziej cudowne? . Dopieszczasz i dopieszczasz . Też mam tą dąbrówkę od Gosi i jeszcze taką fajną różową, ale maleńka kupka z niej i rozrosnąć się dopiero musi. Barwinek skutecznie ją zdusił niestety, ale rozrośnie się to podzielę się z Tobą . Uwielbiam tą drewnianą ławeczkę u Ciebie, taka kultowa, swojska, słowem - świetna . Pamiętam, że stała nad oczkiem, tym jeszcze przed powiększeniem . Ja dziś szyszek sporo nazbierałam podczas czyszczenia rabaty, będą ozdoby . Fajne są też obwódki z Ice Dance.I koniecznie o zimozielony bodziszek muszę się postarać, najlepiej ładnie przebarwiający się . Nie wybieracie się do teściów? Buziaki
Agania 07:37, 12 lis 2015

Jak zawsze coś się delikatnie zmienia, doskonalisz detalami...porównania super
Konieczki 16:25, 12 lis 2015

Witam

Dość późno się tutaj witam, bo wątek podczytuję od mojego początku na tym forum. Mało mnie na forum, ale dziś napiszę że cudne miejsce stworzyłaś (a wiem że opłacone to było dużym bólem kręgosłupa). Bardzo mi się tutaj podoba - zwłaszcza że super rośliny super zasłoniły sąsiednie zabudowy.
Pozdrawiam Aśka
Ps. A może pracujesz blisko rodna Mogilskiego (wydaje mi się że na lunchu kiedyś Cię mijałam)
kasiek 17:57, 12 lis 2015

Katkak napisał(a)
Kasia uważam Twój ogród za cudowny, więc jak to możliwe, że cudowne miejsce z roku na rok jest jeszcze bardziej cudowne? . Dopieszczasz i dopieszczasz . Też mam tą dąbrówkę od Gosi i jeszcze taką fajną różową, ale maleńka kupka z niej i rozrosnąć się dopiero musi. Barwinek skutecznie ją zdusił niestety, ale rozrośnie się to podzielę się z Tobą . Uwielbiam tą drewnianą ławeczkę u Ciebie, taka kultowa, swojska, słowem - świetna . Pamiętam, że stała nad oczkiem, tym jeszcze przed powiększeniem . Ja dziś szyszek sporo nazbierałam podczas czyszczenia rabaty, będą ozdoby . Fajne są też obwódki z Ice Dance.I koniecznie o zimozielony bodziszek muszę się postarać, najlepiej ładnie przebarwiający się . Nie wybieracie się do teściów? Buziaki

Kasiulka -- popatrz na swój jak zmienia sie co roku na coraz piękniejszy
Nie robie juz rewolucji, w tym roku zmieniałam tylko nasadzenia ale żadnych totalnych zmian już nie przewiduje, pozostaje dopieszczanie
Ławeczke też lubię, i budke od Ciebie zmieniłam na zimową
Ice Dance bardzo sie ciesze bo ślicznie mi od Was rosną.

Na razie nie wybieramy się juz nigdzie, dopiero na świeta, teraz trochę weekendów chcemy mieć spokojnych bo przez ostatnie wyjazdy zaniedbaliśmy domek Buziam Kasiulka
kasiek 17:57, 12 lis 2015

Agania napisał(a)
Jak zawsze coś się delikatnie zmienia, doskonalisz detalami...porównania super

Dzięki Agatko, straszna radocha miec coś jeszcze do roboty
kasiek 17:59, 12 lis 2015

Konieczki napisał(a)
Witam

Dość późno się tutaj witam, bo wątek podczytuję od mojego początku na tym forum. Mało mnie na forum, ale dziś napiszę że cudne miejsce stworzyłaś (a wiem że opłacone to było dużym bólem kręgosłupa). Bardzo mi się tutaj podoba - zwłaszcza że super rośliny super zasłoniły sąsiednie zabudowy.
Pozdrawiam Aśka
Ps. A może pracujesz blisko rodna Mogilskiego (wydaje mi się że na lunchu kiedyś Cię mijałam)

Witaj Asiu, dzięki za uznanie
Nie nie pracuję blisko ronda ale mam chyba sporo sobowtórów bo wciąż ktoś mnie do kogoś porównuje - uśmiecham się bo są to często fajne porównania
Blizej ronda ale Matecznego
Filomena 18:14, 12 lis 2015

Zostawiam ślad: zmiany z perspektywy czasu świetne. Lubię sentymentalne historie tworzenia i niespodzianki, niespodzianki...naprawdę
pozdrawiam Kasiu