Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:10, 11 mar 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Jak przeczytałem, że baron u Ciebie ruszył to wołałem o sprawiedliwość, ale tydzień później i u mnie widać, że się budzi. Zastanawia mnie kto wymyślił tą 7 strefę dla RB jak u mnie -30 było i ma się dobrze

Mój też już rusza
W sumie to jedynie miscanty spią
Typografia ogrodu 20:09, 11 mar 2017

Do góry
Witaj pracusiu kawal roboty odwaliliście!!! fajnie, że razem
Czyli można już ciąć miscanty i rozplenice?

Ja dałabym lawendę na półce z grabem.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:56, 11 mar 2017

Do góry
leon60 napisał(a)
czekam na pierwsze plumkanie

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:41, 11 mar 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a na czym staneło z odpływem? to znaczy do czego poleci woda?

Chcemy zrobić taki lej do którego ma trafić woda: https://pl.pinterest.com/pin/353321533248386978/
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:33, 11 mar 2017

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Renia, w sobotę przed dziewiątą, to ja śpię Nie jestem zdecydowanie skowronkiem, raczej sową. Muszę zawsze w weekend odespać cały tydzień
Natyrałam się też, a nic prawie nie widać...
Kostki większe będą super
Z cisów będą stożki jak się patrzy Ja kilka będę kulkować
Ja nie wiem jak Ty te wszystkie drzewa mieścisz, ale ładnie Ci to idzie, namówiłam mojego M na kolejne 3 sztuki i myślałam o jarząbach Flanrock, bo są wąskie, a tam gdzie je chcę jest mało miejsca, a chcę 3
Buziaki pracusiu

Ogólnie ja też ... ale w tą sobotę chciałam nadrobić to, że w tygodniu nic w ogrodzie nie zrobiłam ze względu na pogodę.
Ja też sie dzisiaj narobiłam i ... jestem z siebie dumna
Drzewa wsadzone, kilka traw i kulek przesadzonych, kostki przy grabach poszerzone i cała grabowa oczyszczona (wychodzą orliki, zawilce wielkokwiatowe, nawet jarzmianki białe od magnolii i zawilce jesienne!!!) mało tego zdążyłam jeszcze namówić eMA żeby zrobił mi cztery małe skrzynie warzywne i przesadziłam buksiki z żywopłotu przed hortensjami do wgłębnika (fajnie będzie)

Jarząby też mi się podobają A gdzie planujesz?

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:17, 11 mar 2017

Do góry
Luki napisał(a)
Tak teraz patrzę... wielkie masz te buksy przy ściance

Spore
chociaż obawiam sie o jednego z nich bo bardzo żółty jest od jesieni ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:16, 11 mar 2017

Do góry
anulajda napisał(a)

Też mnie bardzo ciekawi
Reniu ale będzie full wypas u ciebie ze ścianką wodną jak ją już uruchomicie,och jak zazdraszczam )) i rezrewuję krzesełka w pierwszym rzędzie do oglądania )))

Macham wiosennie )))

Trzeba zajrzeć do Danusi żeby się przekonać
Jeśli chodzi o ściankę teraz jestem zależna jedynie od eMa i fachowca, który zrobi lej ... potem tylko czeka mnie pomalowanie całej ścianki na biało i rozsypanie żwirku ... może uda się do końca marca

Podziałałaś dzisiaj w ogrodzie?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:12, 11 mar 2017

Do góry
Moniq napisał(a)
Strong women

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:06, 11 mar 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ścianka, drzewa , dzieje sie

W końcu Marzenko!!!
Fajnie że już jesteś
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:06, 11 mar 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Czyli niebawem ścianka zaciurka

Irenko Chciałabym jeszcze w marcu uruchomić ją wreszcie ale jak wyjdzie zobaczymy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:27, 11 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Aniu
Ja już przed dziewiątą dzisiaj byłam w ogrodzie ... powiększam kostki przy pierwszych grabach ... chcę żeby były takie szerokie jak na Reksiowej

Drzewa? 2 świerki serbskie, kolejne ŚŚ i mam jeszcze takie dwa cisy z wyprzedaży, które chcę zrobić na stożki na froncie ... Nie wiem tylko czy sobie poradzę z tymi cisami ... jak się w miarę uwinę to będę dalej czyścić tuje

A wertykulacja przełożona na za tydzień ... mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze

Miłej pracy Aniu
Renia, w sobotę przed dziewiątą, to ja śpię Nie jestem zdecydowanie skowronkiem, raczej sową. Muszę zawsze w weekend odespać cały tydzień
Natyrałam się też, a nic prawie nie widać...
Kostki większe będą super
Z cisów będą stożki jak się patrzy Ja kilka będę kulkować
Ja nie wiem jak Ty te wszystkie drzewa mieścisz, ale ładnie Ci to idzie, namówiłam mojego M na kolejne 3 sztuki i myślałam o jarząbach Flanrock, bo są wąskie, a tam gdzie je chcę jest mało miejsca, a chcę 3
Buziaki pracusiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 16:44, 11 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

To czekam na fotorelację i ciekawi mnie ta maszyna ... bo sama jeszcze nie mam a kolekcja kulek bukszpanowych ciągle sie powiększa

Też mnie bardzo ciekawi
Reniu ale będzie full wypas u ciebie ze ścianką wodną jak ją już uruchomicie,och jak zazdraszczam )) i rezrewuję krzesełka w pierwszym rzędzie do oglądania )))

Macham wiosennie )))

Ogród z widokiem na jezioro 14:18, 11 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Fajnych gości miałaś Macham

Miałam w czasie nie ogródkowym też fajnie gościć ogrodniczki
Ogród z widokiem na jezioro 13:56, 11 mar 2017

Do góry
Fajnych gości miałaś Macham
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:35, 11 mar 2017

Do góry
Aniu
Ja już przed dziewiątą dzisiaj byłam w ogrodzie ... powiększam kostki przy pierwszych grabach ... chcę żeby były takie szerokie jak na Reksiowej

Drzewa? 2 świerki serbskie, kolejne ŚŚ i mam jeszcze takie dwa cisy z wyprzedaży, które chcę zrobić na stożki na froncie ... Nie wiem tylko czy sobie poradzę z tymi cisami ... jak się w miarę uwinę to będę dalej czyścić tuje

A wertykulacja przełożona na za tydzień ... mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze

Miłej pracy Aniu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:17, 11 mar 2017

Do góry
amelia_b napisał(a)
Super Reniu, a kiedy premiera? Cieszę się razem z Tobą

Teraz to już tylko od eMa zależy

Lecę sadzić drzewa
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:16, 11 mar 2017

Do góry
ana_art napisał(a)
maszynowo ??????

No faktycznie dziwnie to zabrzmiało
Tydzień temu czyściłam tuje za pomocą odkurzacza ogrodowego: https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=1597
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:59, 11 mar 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Ręcznie - pół godziny jedna ... maszynowo chyba 3 razy szybciej
Osz Ty wyczyścilaś wszystkie tuje!!! A ja w polu ... w tygodniu nic nie zrobiłam bo zimno strasznie było ... i mi się nie chciało ... Co do cięcia to ja w tym sezonie nie będę mocno ciachała ...
Zapowiadają piękną pogodę u Ciebie

Bużka
maszynowo ??????
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:45, 11 mar 2017

Do góry
MAD napisał(a)

Oczy to ja u Ciebie pasę. Rewelacja! Aż mnie naszła ochota na ścianę wodną. Sami robiliście? Muszę koniecznie dogrzebać się do relacji.

Dziękuję
Ścianka to dzieło wspólne połowa ogrodowiska pomagała ... w pewnych kwestiach technicznych do dziś korzystam z rad szczególnie Oli ... fundamenty, mury i tynk oraz wylewka to dzieło fachowców ... cała reszta łącznie z projektem to praca zbiorowa ... sama Szefowa miała w niej swój udział

I przyjechała dziś pompa!!!

Jeszcze tylko potrzebny jest lej, do którego będzie skierowana woda i możemy uruchamiać ściankę!!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:22, 11 mar 2017

Do góry
Danucha napisał(a)
No nie. Jutro zrobię. I jeszcze fajną maszynkę aku kupiłam do strzyżenia bukszpanów Nie mogę się doczekać

To czekam na fotorelację i ciekawi mnie ta maszyna ... bo sama jeszcze nie mam a kolekcja kulek bukszpanowych ciągle sie powiększa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies