Trzeba zajrzeć do Danusi żeby się przekonać
Jeśli chodzi o ściankę teraz jestem zależna jedynie od eMa i fachowca, który zrobi lej ... potem tylko czeka mnie pomalowanie całej ścianki na biało i rozsypanie żwirku ... może uda się do końca marca
Ogólnie ja też ... ale w tą sobotę chciałam nadrobić to, że w tygodniu nic w ogrodzie nie zrobiłam ze względu na pogodę.
Ja też sie dzisiaj narobiłam i ... jestem z siebie dumna
Drzewa wsadzone, kilka traw i kulek przesadzonych, kostki przy grabach poszerzone i cała grabowa oczyszczona (wychodzą orliki, zawilce wielkokwiatowe, nawet jarzmianki białe od magnolii i zawilce jesienne!!!) mało tego zdążyłam jeszcze namówić eMA żeby zrobił mi cztery małe skrzynie warzywne i przesadziłam buksiki z żywopłotu przed hortensjami do wgłębnika (fajnie będzie)
Pozostały mi jeszcze cisy do wsadzenia (wysokie bo mają ok 170cm ale chude)... chcę z nich zrobić stożki ... może bardziej doświadczeni mogliby się wypowiedzieć czy da radę?
Graby cięłam tydzien temu ... źle? a jak one placzą?
A ja myślałam, że Ty już wyczyściłaś tuje? Widzisz to dlatego ja dzisiaj jestem mega zadowolona z siebie bo sadzenie, przesadzanie i porządkowanie rabat sobie zaaplikowałam a nie czyszczenie tuj