Wszędzie mam zaległości przez te bolace oczy.
Jakie piękne zdjecia właścicielki Twojego ogrodu. Jest to bardzo prawdopodobne ze to ona bo one mają swoje rewiry i znajome miejsca albo któreś z młodych bo pórka ma dosc jasne ale kolor wiadomo od światła zalezy i różnie z nim może byc.
Kubki bardziej mi sie podobają niż kwiatki w nich rosnące choc tez ładne, śliczne (kubki).Pozdrawiam Danusiu.
Zrób zlot u siebie, to Ci ułożę przebieg linii trawnika, tak po zdjęciach po prostu się nie da. Muszę mieć podkład.
Moim zdaniem ognisko między ścieżkami jest fatalnie usytuowane
Dla mnie tutaj nie ma żadnego problemu, ale rękami Ci nie pokażę jak powinno być.
Na tym zdjęciu, gdzie ono jest, jak dla mnie ścieżki strasznie przytłaczają ten ogród
Zajrzałam do tulipków, fajnie sobie przypomnieć.
no i klops .... w garazu mam cebulki nieposadzone... jutro zajrzę czy nie przemarzły... czy posadzić je teraz do donicy, jak są dobre?
Posadź, ale jak nie były poddane działaniu mrozu, to mogą nie zakwitnąć
Masz babo placek, do narysowania jakiegokolwiek planu jest niezbędny podkład, czyli rzut działki tak jak z satelity, z naniesionymi wymiarami i tym co już rośnie.
Żywopłot jest piękny, ale reszta jest zbyt porozrzucana po trawniku. Trzeba jasno wytyczyć linię trawnika. Pokażę Ci jakiegoś gotowca, żebyś pojęła o co chodzi, ale akurat nie mam takiego kształtu, albo z awielkie albo za małe
Może u Ciebie po prostu trzeba rozłożyć wąż ogrodowy i pofalować linię trawnika. Jedne drzewka będą w rabacie, inne w trawniku, ale tu gdzie ma być rabata, trzeba trawę zerwać i przekopać. Bo rabata to rabata a trawnik to trawnik.