A cóż tam Juleczko ???? Zmęczona jesteś ???... Bo jak trza komuś wybić zemby z Twojej kasy , to lecem ..... a może , zamiast bić sprawcę ,tojakiegoś masażystę Ci wyślę ??hmmmmmm...??
Burza mózgów?....lubiem takie, ale niestety dzisiaj nie myślę jestem totalne odmóżdżona...
Typowo jesienna pogoda dzisiaj. Wyskoczyłam na chwilę do ogrodu zdjęcia zrobić.
Dzisiaj były wykopki, praca konia nie poszła na marne. Nakopaliśmy 14 worków po ok. 15 kg. Kilkumetrową redlinę zostawiliśmy na bieżące potrzeby. Ziemniaki wyrosły duże (na starym oborniku, bez żadnych nawozów ani środków chwastobójczych, stonkę zbieraliśmy ręcznie. Podlewaliśmy obficie w okresie kwitnienia. mam nadzieję, że będą sie dobrze przechowywały. Cieszę się... Największe z rękawicą dla porównania
Powoli zacznę Was przygotowywać na widoki do których nie jesteście przyzwyczajeni na forum Nikt nie pokazuje bajzlowników, brzydkich ścian itd. Zimą będę myśleć nad elewacją i będą musiały pojawić się zdjęcia całego mojego domu więc zaczynam od dziś przyzwyczajać Wasze oczy do brzydactwa... Donice z buksami przed domem i bakopa... Wieje dzisiaj od rana, zaczaiłam się z aparatem i czekałam na mocniejsze podmuchy! Falujące gracilimusy Barony i ML też tańczą na wietrze