Ewelina, na tej rabacie jest Ice Dance. A to drzewko - to próba mojego bonzaja ze starego na pół łysego bukszpana. Wymaga czasu, aby coś z niego wyszło, ale rośnie, więc się przyjął. Sadziłam w maju i go podcinałam.
Musze jeszcze jego prowadzenie skonsultować z Krzysiem - Ewy 777 mężem. On jest mistrzem bonzajowym
Miedzy ID są małe kuleczki Danica. Kiedyś w końcu urosną. To był taki nabytek maleńkich kuleczek za grosze
Małgosiu, to przymusowa i konieczna apaszka, raczej koiłnierz, który musze nosić, spać, po tym wypadku.
A co do zdjęć.To możesz sobie wieszać jakie tylko chcesz i ile tylko chcesz z moich zdjatek na ścianie
Dla ciebie
Na jednym ze spotkań u Małgosi dostałam sadzonkę hibiskusa, czekałam dwa lata żeby zakwitła,
w tym roku pod koniec lata zawiązała pąki,
tydzień temu zaczęły się rozwijać,
myślałam, że będzie miała żółte kwiatki...
Moze Edyta mnie nie okrzyczy, ale w tym roku kupowałyśmy z Edytą takie same carexy jak na Twoim zdjęciu, ale my je kupiłyśmy pod nazwą Ice Dance, przynajmniej tak myślałyśmy,jedne moje ID, to takie jak Twoje GF, a drugie jeszcze inne. Ja myślałam ze GF jest zółta.
no i u mnie wreszcie popadało- jest raczej mgliście i dość ponuro, ale oczywiście jestem zadowolona bardzo z deszczu !
a co do bukszpanów - obwódek i nawet tych kul bukszpanowych ( nie do końca będących kulami) sama jestem zdziwiona ale i zadowolona, bo mimo że ich nie podlewałam, nieźle sobie radzą...
Gosiu moje mieczyki marne, nawet nie mam co wstawić bo już zkończyły kwitnienie i nawet nie wiem czy w przyszłym roku będę sadzić, coś mi się źle przechowują w przez zimę
Jude ma u mnie kolor od śmietankowego do jasnej brzoskwini.
Double Delight jakoś do mnie nie przemawia. Za to podoba mi się Nostalgia
Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało