Często spotykam zainstalowane bateria słoneczne do ogrzewania basenu, ogrzewania domu itd.
To już zadania dla specjalisty, a z ogrodem na pewno da się to zintegrować, Baterie słoneczne mogą zasilaać oświetlenie ogrodowe.
System zarządzania, nie wiem o co Ci chodzi. Elektryk profesjonalista to podpowie. Ogrodnicy nie są specjalistami od systemów zarządzania.
Możesz nawet zrobić instalację inteligentną, ale to droga "impreza". Możesz sobie pilotem włączyć. Czy chcesz te kolektory wykorzystać tylko do ogrodu? Wtedy obliczasz ile będą pobierały lampy i dostosowujesz źródło , ewentualnie z zapasem.
Danusiu, gdzie zrobiłaś to cudne zdjęcie? Może w swoich archiwach masz jeszcze jakieś inne ujęcia tego pięknego warzywniaka?
Co do kopru, to u mnie w ogrodzie pojawia się w przeróżnych miejscach, a to między różami a to na rabacie bylinowej i na ogół nie usuwam, rośnij sobie, to wygląda całkiem malowniczo
Ja też uwielbiam ale nie umiem w takich wnętrzach mieszkać widziałaś u mnie lubię ciemne pomieszczenia w tedy odpoczywam ale kocham jasne pomieszczenia ale ja jestem bardzo zmienny robił bym remonty co roku ale fundusze nie pozwalają
Śliczne wnętrze bardzo dobry wybór tylko salon nie będzie za kremowy bo tu jednak sa kontrasty meble czarne i to pięknie wygląda a ty masz meble wypoczynkowe kremowe
Mam zamiar zmienić meble wypoczynkowe, a teraz dam poduchy, najwyżej w ostrzejszym kolorze, ale koloru zasłon to ja nie wybrałam jeszcze Kondziu, to tylko wzór upięcia, Widziałam też jasne wnętrza w odcieniach tylko różnych kremów i bieli i też mi się podobały
Ja lubię takie mdłości
Pieprzyka zawsze można dodać przysłowiową poduchą i już się coś dzieje i już jest inaczej.
Śliczne wnętrze bardzo dobry wybór tylko salon nie będzie za kremowy bo tu jednak sa kontrasty meble czarne i to pięknie wygląda a ty masz meble wypoczynkowe kremowe
Mam zamiar zmienić meble wypoczynkowe, a teraz dam poduchy, najwyżej w ostrzejszym kolorze, ale koloru zasłon to ja nie wybrałam jeszcze Kondziu, to tylko wzór upięcia, Widziałam też jasne wnętrza w odcieniach tylko różnych kremów i bieli i też mi się podobały
Jak znam życie, na narty dziewczyny wyekwipowały się należycie!
Na stok,na pogaduszki,na coś do poduszki,na małe co nieco, i na coś pod piecem!
Na to co przedtem,na to co potem.Żeby nie zaprzątać głowy żadnym kłopotem.
Największy kłopot,to obuć nogi! Tak by innym szczęki opadły aż do podłogi!
Walizki małe,bo kto to będzie niósł?Dziewczynom w noszeniu przeszkadza wszak biust!