Mam dwie odmiany rozchodników. Jedna zwykła różowa zaczyna kwitnąc, a te drugie 6 sztuk to mają być ostre czerwone, ale obawiam się, że nic z tego
Nie kwitną jeszcze, zaczynają, ale chyba czerwone nie będą
Miały być takie, bo specjalnie zdjęcie tabliczce zrobiłam
Kochani, dziękuję za wizyty podczas mojej nieobecości. Miło, że zaglądaliście.
Złośliwość rzeczy martwych... mój "laptopek" miał awarię a na innych nośnikach jest mi nie po drodze
Wszystkich gorąco pozdrawiam, zostawiam tylko kilka zdjęć, bo mój ogród bardzo ucierpał po suszy i nie bardzo jest co pokazywać.
Wolę pozaglądać do Was i zobaczyć co się działo podczas mojej przymusowej nieobecności.
Dolls minuet z Janiny były piękne tej wiosny. Są to średniopóźne, wysokie żarówiasto różowe i zmieniają sie wraz z czasem kwitnienia. Byłam nimi zachwycona.
Ja to bym dzisiaj tym Twoim żabkom do towarzystwa wskoczyła....mam wrażenie, że temp. w tej chwili jest wyższa niż była za największych upałów...byle do środy, ponoć lepiej ma być. Pozdrówka.
O rany jaki arsenał hahahahahaha
ja mam w tym roku postanowienie że pierwszy raz nie szaleję z cebulami - zobaczymy jak wyjdzie hahahahahaha
ja o swoich w donicach zapomniałam i przeleżały w koszykach, miały co nie co wody i teraz jak wyjęłam do szybkiego przesuszenia okazało się że wszystkie sie podzieliły - pewnie nic z nich w przyszłym roku nie będzie? bo to dzisiusie? jak myslisz?
każda swoje 3 grosze powiedziała to ja też hahahaha
masz super wyrysowane mięśnie na ramieniu i przedramieniu
super fota!!!!!!
--------------------
No wreszcie się do zdjęć dokopałam
zrobię małą powtórkę bo sie Pan z nowymi ujęciami coś obija ,
ale wiem doczytałam innych ważnych spraw trzeba pilnowac