Dzięki za kciuki i doping!!! Nie wiem, czy bym się porwała drugi. Okupione interwencja chirurga, dwa razy, na szczescie kolezanka M, lama wbił sobie kolce od róz tak, że paluch podszedł mu ropa. Ja mam łzy w oczach, czarne nogi które już się nie domywają, połamane paznokcie i podobno czarne czoło.\
Aleeeee, pierwsza rabata na ukończeniu Nie posprzatane, zurawki nie obrane itd, daje pogladowo
Poległam i uległam w temacie cebul. Miałam już nie kupować, a tu proszę
Wspomnę jeszcze tylko, że ruszyły prace przy planowanej rabacie. Co prawda na razie zostały tylko przesunięte schody w miejsce docelowe, ale to już coś. W tygodniu pewnie przyjadą roślinki. W weekend pewnie będziemy działać.
Aniu wytężam oczy i widzę storczyka?
Mam chyba omamy wzrokowe
Co do chorób, ja też złapałam właśnie wirusa. Cały weekend i dziś przeleżałam w łóżku. Niestety masz rację, zaczęło się przedszkole
U nas dzieciaki smarkają na potęgę. Przychodzą z zielonymi budyniami blee.
Rodzice mówią, że nie będą brać urlopu lub zwolnienia z pracy na katar dziecka. Po części ich rozumiem, ale ten kij ma dwa końce
Taki katar koszmarnie szybko rozprzestrzenia się na inne dzieci. Większość maluchów nie potrafi wydmuchać noska. Uczę je tego, jako jednej z ważniejszych rzeczy we wrześniu.
Niestety takie bliskie obcowanie z zakatarzonymi "smerfami" skończyło się u mnie zapaleniem zatok i krtani.
Życzę Wam i sobie zdrówka.
Pozdrawiam
Hania z Torunia
Dalszy ciąg wizyty w Szmaragdowej dolinie. Kapliczka jeszcze nie ma świątka, ale na chwilkę przycupnął malutki aniołek
Sylwia świetnie wykorzystała drewniane skrzynie obsadzając je bajecznie kolorowym kwieciem
Ja tez je bardzo lubie, szczególnie z trawami...:_0
Mam takiego samego jak ty nn, 2 szt ciemnobordowych i jeszcze jednego ciemnego ale o jasnych kwiatach, nazw nie pamietam. Musze je podzielic i rozmnozyc bo to wdzięczne i bezproblemowe roslinki
Widziałam twojego psa - cudny
Niby nic nie wsadziłaś, a efekt?...rewelacja!!!! Aż nadziwić się nie mogę, że oczyszczenie terenu może takie cuda zdziałać, kawał dobrej roboty zrobiliście - szacun
Popieram Iwonkę- z przodu róża okrywowa- ja mam mniej wyszukaną The Fairy, ale znakomicie się spisuje.
Morning light- nie będzie tam za wysoki? przesłoni widok od str. trawnika, ale kolorystycznie bardzo ładnie.