a to trudne pytanie...tuje rosną szybko ( na tę chwile jest to dla mnie bardzo istotne) Thuje u mnie robią za przesłonę sąsiedzką i tło dla roślin. Cisy mogą być węższe ale u mnie robią za małe przesłony....
to Morning Light, prawdopodobnie białozielone liście w trawach nie lubią głębokiego cienia, ale czy tak jest nie powiem Ci własnego doświadczenia. Z białym marginesem będą też Variegatus lub Cabaret
to Morning Light, prawdopodobnie białozielone liście w trawach nie lubią głębokiego cienia, ale czy tak jest nie powiem Ci własnego doświadczenia. Z białym marginesem będą też Variegatus lub Cabaret
Z tego co Bożenka mówi rh wcale nie lubią jakiegoś mocnego cienia, potem sprawdzę nazwy z tego co pamiętam jeden to król Kazimierz drugi to Król Włądysław
Z tego co Bożenka mówi rh wcale nie lubią jakiegoś mocnego cienia, potem sprawdzę nazwy z tego co pamiętam jeden to król Kazimierz drugi to Król Włądysław
Ana masz link do tego odcinka ? chętnie bym obejrzała
Folia wyłożona kamolami sprawdziła się u nas w ostatnich latach, chyba tak bardzo się nie nagrzewa przez co nie powstają glony dlatego teraz będzie tak samo. Może nie jest to nowoczesne rozwiązanie ale wygląda dość naturalnie i tak nam pasuje
No właśnie miałam spytać czym będzie wymoszczone to oczko, bo byłam mega zdziwiona jak oglądałam 'odlotowy ogród' a tam robili 'rusztowanie' z desek i przykryli to folią i kamiolami właśnie