Jest zdjęcie Danusiu tak się wtedy spieszyłam , że rozinęłam prędkość ponaddźwiękową .... Kompostownik jest więc na poprzedniej stronie ... Dziękuję bardzo
Murek świetnie wygląda i teraz to ja już wiem o co chodzi.
Znaczy to jest podwyższone i możesz rabaty wykroić ile chcesz..
Wiśnie tu wejdą nawet trzy , ale na wysokości siatki to będziesz miała pusto. Mus między pieńkami zrobić jakieś wysłony z iglastych, które przytniesz w ekrany. Wtedy będzie ładnie. A na tle tych ekranów można posadzić pięknie hortensje bukietowe np. Vanille Fraise.
Te tuje Danica niezbyt ozdobią same, to tylko iglaki smutne, potrzebują wesołego towarzystwa, jakeś ładne żurawki, białe hosty.
Dzięki Wam za odwiedzinki, a my z Wiciem poplanowaliśmy sobie co i jak w kuchni..póki co przerwa urlopowa. Ale koniecznie pooglądać sobie trzeba różne oferty ...No i czas spać
Ale fajna diagnoza, to jedyna choroba z której mus się cieszyć.
No i ciągle nie mogę darować tego niepodejścia na Broniszach
Eh te Bronisze, tyle razy tamtędy przejeżdżałam, ale nie wiedziałam wtedy, że warto wstąpić. Mijam je jadąc do teściów. Na razie nie planuję kolejnych odwiedzin
Polecam Elizówkę w Lublinie ....może to nie Bronisze ale zawsze coś ...
Jakoś tak mało zimowo u Ciebie, Danusiu Masz rację z tymi lampkami - wiosna idzie
Pooglądałam bajeczne jak zwykle fotki! Dobrze przed snem nasycić oczy - widoki zostają pod powiekami i może jakiś bukszpanowy się przyśni...
Jasiu, jak miło znów u Ciebie oglądać kwiatki, a najładniejszy ośmiał Pozdrawiam cieplutko.
Ośmiał przez kilka lat gościł w ogrodzie, sam się rozsiewał więc nie zostawiałam nasion , bo po co. Ale pewnego roku nie zeszła żadna siewka, na szczęście Elfik skrupulatnie zbierał nasiona więc w przyszłym roku powinien powrócić do ogrodu. Gdy mu miejsce odpowiada to przypomina rozmiarami mały krzaczek .
Ale fajna diagnoza, to jedyna choroba z której mus się cieszyć.
No i ciągle nie mogę darować tego niepodejścia na Broniszach
Eh te Bronisze, tyle razy tamtędy przejeżdżałam, ale nie wiedziałam wtedy, że warto wstąpić. Mijam je jadąc do teściów. Na razie nie planuję kolejnych odwiedzin
Joanka, dzięki że wpadasz Może będę miała klientkę z Torunia haha a jak nie to i tak podjadę na kawę
Kondzio, tak samo to nie będziesz miał, będziesz miał inaczej, nie ten układ, nie ten dom, wąska dziłak wzdłuż, a u mnie w poprzek i skośnie, ale da się zrobić.
Tylko, że musisz dbać, ja dbam, nawet dziś robiłam, a Ty co zrobiłeś dziś w ogrodzie?
Samo założenie ogrodu to nie wszystko, muszę to Ci uzmysłowić, bo będzie pięknie, aż do czasu jak zapomnisz skosić trawnik
Jesteś przygotowany na tyranie, bo wpadnę i stłukę wiadomo co
Pewnie że jestem gotowy na tyranie u nas dzisiaj lało ale za to sprzątałem w domu