Cudaśne te jeżówki. Ja też dzisiaj przytargałam wór cebul choć w tym roku miałam nie kupować, ale nie mogłam się oprzeć ( byłam na zakupach sama i nie miał mnie kto powstrzymać )
Kasiu, dalej dla Ciebie
Tę hortensją mam od ubiegłego roku. Kupiłam ją kwitnącą i w tym roku również zakwitła, więc myślę, że nie będzie problemu z kwitnieniem. Kolory przebarwienia pokazałam Ci na zdjęciach. Jestem nią oczarowana. Dlatego dokupiłam jeszcze jedną
Witaj
Dla mnie to bardziej wiechlina
Lepsza ocena bedzie po pokazaniu jak to kwitnie . Ja mialam chwastnicę i wiechlinę na swoim trawniku i usuwałam mechanicznie czyli widelcem. I .... chwastnicy już praktycznie nie mam , została badziewna wiechlina , ktorej fizycznie nie jestem w stanie wyrwać .Od nastepnej wiosny przyłożę się bardziej ))
Chwastnicy miałam ogromną ilość i wyrywałam praktycznie tylko ją , wiechlinę jak byla mloda to zostawialam , bo myslalam ze to ladna trawka jest )) od wiosny 2016 bede mądrzejsza
Pozdrawiam i życzę sukcesów w pogromie chwastów!! Przy dużym uporze i nakładzie sił można z tym wygrać !!!