Ewcia opowiedz mi o tej hortce (fajnie brzmi, poczytaj mi mamo ). Chodzi o to jaki jest kolor kwiatów przed rozwinięciem i na jaki przebarwia się zaczynając przekwitać. I ogólnie jak się sprawuje, bo mam ochotę do listy chciejstw ją dopisać. Piękniuchna jest .Nie mogę się doczekać aż pokażesz zdjęcia roślinek po posadzeniu. Ale będzie śliczniusio .
Kasiu, dalej dla Ciebie
Tę hortensją mam od ubiegłego roku. Kupiłam ją kwitnącą i w tym roku również zakwitła, więc myślę, że nie będzie problemu z kwitnieniem. Kolory przebarwienia pokazałam Ci na zdjęciach. Jestem nią oczarowana. Dlatego dokupiłam jeszcze jedną
Na sadzenie musze poczekać jeszcze tydzień Muszę mieć pomoc do kopania dołków w glinie Też nie mogę się tego doczekać Na razie mam szpaler hortensji przed domem na tarasie Też fajnie
Nareszcie u nas porządnie popadało - już chyba koniec z suszami na ten rok
Ewciu mam pytanko ,jakis czas temu u siebie pytalam o kulki na bukszpanach i nikt nie wiedzial co jest grane oprocz Ciebie ,dziekuje za pomoc mam jeszcze pytanko czy wiesz czy te kulki(owoce) sie obrywa czy zostawia?bo sie zastanawiam..