Witam serdecznie, zamieszczam poprawiony projekt Pani Danusiu. Może tym razem będzie ok. Proszę zerknąć i dać jakieś wskazówki Czy może mi jakaś dobra dusza doradzić co najlepiej sie sprawdza w rabatach bylinowych? mikrozraszacze? linia kroplująca? mam takie miejsca: wąski pasek na dole zdjęcia koło domu ma szer 2,30 w najwęższym miejscu i nie wiem jaki system tam zamontować. Dziękuję
eMus skończył sufity więc lecę malować ściany kolorem, w korytarzu miał byc piasek a wyszedł wściekły pomarańcz... kurcze musze główkować jak go stłumić
I na koniec
I moja żółta róża na froncie
potrzebny byle nie przelało bo będzie gnić ...na razie spoko tylko dzieci się nudzą ha ha Lenka zbiera z parasolką ślimaki malutkie ze skorupkami i robi wyścigi
omg! to jest żywy obraz, przepiękny dyptyk. I będę oryginalna- super zaplanowaliście taras jako przedłużenie salonowej podłogi
i jeszcze coś zauważyłam -ja też z tarasu widzę łezkę- tyle że pewnie że 3razy mniejsza niż Twoja .To mój pomysł ten układ a teraz widzę u Ciebie coś podobnego w projekcie Danusi .Poczułam małą dumę