a wiesz Sebek, że na początku miałam większą obsesję ! kiedyś, jak sie wprowadziliśmy, nie wrocił i chodziłam po okolicy i szukałam. Dzisiaj już mi się nie chce, on wraca, ja śpię spokojnie i mam nadzieję, ze tak zostanie
Sebastianku, życzę zdrówka. Coś poważnego?
Oglądałam twoją biało - czerwoną serię.Czyżby zadanie domowe ze szkoły? Jeżeli tak to chyba byłbyś najbardziej oryginalny w klasie
Nie nie - już mi lepiej - dziękuję
A kto powiedział, że biało czerwona seria się skończyła?
Tak tak - o to święto chodzi - i o szkółkę państwa Pudełek
Pudełko charakteryzuje się w ogrodach japońskich - zdjęcie sprzed punktu sprzedaży
Jest jeszcze jedna po drodze - nie pamiętam właściciela - do tego państwo Kubiczek - zatrzęsienie
Wynika z tego, że Pisarzowice to dobre miejsce, można zaliczyć wszystkie trzy szkółki. Chodzi mi po głowie jeszcze jedno, ale w zupełnie innym rejonie.
nigdy nic nie wiadomo Sebku, może i się interesuje, bądź czujny a u Pudelka, to syn jest specjalistą od ogrodów japońskich a data może to urodziny roku?
Może może
Pudełek jest od azalii, Pudełko od japońskich - bardzo łatwo ich pomylić
Tak tak - o to święto chodzi - i o szkółkę państwa Pudełek
Pudełko charakteryzuje się w ogrodach japońskich - zdjęcie sprzed punktu sprzedaży
Jest jeszcze jedna po drodze - nie pamiętam właściciela - do tego państwo Kubiczek - zatrzęsienie
Wynika z tego, że Pisarzowice to dobre miejsce, można zaliczyć wszystkie trzy szkółki. Chodzi mi po głowie jeszcze jedno, ale w zupełnie innym rejonie.