a pojedziemy na pewno, bo umbry będą do odbioru ja przełom sierpnia i września mam urlop, więc idealny czas na wsadzanie nowych roślin
tylko skąd kasę wziąć, jak rok szkolny się zacznie i kasę na podręczniki itp trzeba
Ewo, bardzo dziękuję, za miłe słowa, za życzenia.Na prawdę jest mi niespodziewanie milo.
Kwiatostany hostowe, usuwam jak są młode roślinki po dużym przekwitnięciu, aby roślinka ( albo jak zobaczę,że już nasienniki wiąże) nie wysilała się bardzo w nasiona ,a raczej rosła w roślinkę
Kilka w tamtym roku na nasionka zostawiałam.Są małe siewki.Zostawiałam je.Na drugi rok podrosną, i komuś się przydadzą
Jeżeli masz juz tylko badylki.To jak najbardziej obcinaj je nisko, bo bocznych listów
Jak tam synio z maturą ? Na studia się dostał ?
Dla cienie hosty
Hosty i Hosta Orange Marmalade
Hosta Paradise Glory
moja co prawda nie taka piękna ale to jej pierwszy sezon. przyniesiona na parapetówkę NN... kiedyś będzie też pięknamoże rozpoznacie?
i druga NN jakaś taka biedna i chyba dosadzę jej blisko drugą jak myślicie. Ktoś rozpozna odmianę?
I ambrowcowa do znudzenia. Ciągle te same zdjęcia...
Poglądowe zdjęcie dla Jazzy. Cis uciapany jesienią dwa lata temu od zeszłego roku formowany w kulkę na niskiej nóżce.