Cofnij się i zobacz, jak bodziszki od ciebie dają pokaz, cudne są, pozdrawiam
Z rodzicami, tu występ publiczny,widać tremę, 1 w życiu, i wnusio kędziorek
zobacz jak z czyśćcem im do twarzy
dziękuję Symaptią
Ewela kiedyś zdobywałem drogą wymiany a teraz jak szukasz to najdziesz(internet) takie że głowa mała a ta starowinka przy nich jak bladzioszek
kapryśna bestia od prawie ćwierć wieku pojawia się i znika
Ewo z tej perspektywy to ja chyba Twojego ogrodu nigdy nie oglądałem ?Wydawało mi się że posiadasz mały skrawek ziemi a tu taka przestrzeń
Fajne spotkanie sobie urządziłyście i wyjazd również widzę udany
Wszystko pięknie kwitnie i jest bardzo ładnie utrzymane
A co z tymi rozplenicami o których u mnie wspominałaś ?
Będę wciskać a jak urosną, przesadzać, pokażę zakupy, jak dotrą
moje nie tnę, bo mur ma być zarośnięty, ale kwiaty są dużeone u mnie juz 15 albo więcej lat, stare są, inne cięłam krótko
a taki piękniś mi dopiero zaczyna kwitnąć
mam je 3 sztuki,nazwa się zmyła
i
przypomniało mi się, wstawiam dla Any_art, porównanie traw, bo uciekam już
elata
kępa
liście
udanego wieczoru
Muszę sobie w necie obejrzeć aha i jaśmin z Krety też zyje, cud nad cudy, tylko dotrzeć do niego, nie sposób, takie chaszcze
pierwszy kwiat liliowca
i takie kwiatki
przywrotnik od Miry, jeden z 3, bo dzieliłam
kolejna róża, angielka, lecz do nazwy nie mogę się dostać
Byłam, cudo zegar!!!
U mnie już kilka róż kwitnie, zaczęły tez w kole, wysoko są, efekt będzie, jak w całości się rozwiną, tylko jak je potem przycinać, nie wiem
tu w środku ta róża Symphatia
i w końcu kwitnie to coś wielkie, chyba pustynnik jednak
czy też igła Kleopatry, jesienia przesadzę w reprezentacyjne miejsce
indygowiec Kiriłowa daje pokaz
Gosiu, pozdrawiam U Ciebie pewnie już przekwitły glicynie. Dla Ciebie białe kwiatki, mówiłaś, że ich nie masz. Mogłam zapytać, czy nie chcesz takich. Bym się podzieliła
Jestem Wszystko wskazuje na to że ten rok tak jak i poprzedni będzie u mnie bardzo deszczowy Rośliny rosną jak na drożdżach a wraz z nimi chwasty nad którymi ciężko zapanować
Układ alejek każdego sezonu w warzywniku jest inny Wczesną wiosną wjeżdża glebogryzarka a później dopiero zakładane są ścieżki co ułatwia życie Niestety później wszystko trzeba ręcznie pielić i pracy jest co niemiara
Widziałaś, jakie wyżarte i odbiły nawet one, inne rosną jak szalone może złe miejsce mają? zerknij w korzonki, co się dzieje, mają płyciutki system korzeniowy. Małgosia, masz miejsce na ambrowca kolumnowego nie zajmie dużo miejsca, u mnie właśnie takicmokam
ten rodek śliczny, muszę luknąć, co za on
Jest cudnie, taka pora uwielbiam ten busz, ale deszczu brak, ciężko z podlewaniem....dziś ma lać i nic
tu są 2 hakone, widać różnicę w wielkości, czemu, nie wiem
powoli powstaje nowa rabata, na razie są tataraki, trzmieliny, 2 magnolie i 2 azalie, zaraz dojdą kolejne.
kwitnie hortensja pnąca