Były jeszcze polędwiczki macerowane w ostrej musztardzie z dodatkiem estragonu, zapiekane w cieście francuskim. mozarella z pomidorkami i bazylią (standard) plus oliwki czarne nadziewane serem i ciasto malinowe
O.... i takich kolorów nam trzeba.. w szarob-bury dzień świstaka..
Coś takiego dziś znalazłam w fotach Roberta Nie wiem czy było pokazywane..
Ja nawet mam tytuł do tej foty,ale zostawię dla siebie ))))))))
Bardzo zielony jest ten obrazek ,wtopiłabym się w niego choćby zaraz ...
No to ja już się piszę na powtórkę
Sielsko - anielsko.... i chyba o to chodzi w ogrodzie... super ta fota wyszła Robertowi.. ciekawe co u niego..bo cisza ...
I ta też mi się podoba.... i ta jak siedzicie i nogi moczycie w kałuży i foto Danusi mojej ławki .. i inne też, ale te takie z klimatem....
Na razie wszystko pogotowane, stół nakryty, obrus wyprasowany, świece w ogrodzie zapalone, kwiaty czekają na gości, woda w stawie chodzi, u mnie głowa nie umyta, paznokcie nie poczyszczone
Czas się ogarnąć i statyw ustawić w drzwiach
Agnieszka, tych nasadzeń nie warto zgapiać bo to krótkotrwałe jest, ale zajrzyj do ogrodu z lustrem, tamte się nadadzą.
Marto niekoniecznie, ja swoje zostawiam do cięcia na wiosnę, a w tym roku wcale odpuściłam i nie cięłam, miała mnóstwo kwiatów ale mniejsze.
Dziękuję Danusiu .Ja tak wcześniej czytałam,że na wiosnę ,ale w sumie jak na te kwiatostany spadnie śnieg to potem nie ma gorszego bałaganu ?Miałam zapytać ciebie Danusiu o kwiaty innych hortensji też je zostawiasz na zimę ?