"pęd ogródkowy" cie nie opuszcza szalejesz tulipanki tez masz w fajnej fazie niby długo było zimno a teraz wszystko pędzi do lata ...a na dworze upał
Edytko,dziękuję za odpowiedź w sprawie jabłonek. Brzozowa u Ciebie się rozrasta...
Żeby było pięknie najpierw musi być pobojowisko, a to też warto pokazywać by inni widzieli, że samo się nie zrobiło piękne brzozy i duże na dodatek.
Ola, kiedy Ty tą kostrzewę przycinałaś, że już taka piękna!
Jak ja lubię brzozy zwłaszcza takie
Bardzo fajnie się prezentują Lasek brzozowy
Jakie piekne te brzozy i jakie wielkie ! To Doorenbosy ? Niech tylko listki puszczą to będzie cudnie .
Piękne te brzozy, a takie wielkie się "stare" wydawały! Oj, będzie szał!
hej Karol, długo Cię nie widziałam.
u Ciebie już tulipany będą kwitły szok u mnie to jakieś mikrusy haha ale u mnie zimno i wszystko opóźnione :/
Ale drzewska! WOW! A gdzie brzozy?
hihi, fajna wyprawa, szczególnie, że my dziś tyraliśmy
Szczęściara
Dla wtajemniczonych: jem wlasnie placek po węgiersku ten placek
Pierwsze tulipanki, wow! Wyguglowałam sobie tą wiśnię - elegantka będzie, nie znałam wcześniej tej odmiany.
Edytko a kręgosłup cierpi nadźwigałem się i znów nie będę spać. Tak przesadzałem hortensje, na pewno w tym roku będą marne, ale w poprzednim miejscu moje Polar Bear też były kiepskie, rabata wyjdzie na ludzi najpewniej w przyszłym roku
Byłam dzisiaj na otwarciu sezonu w mojej ulubionej szkółce i przypadkiem naszłam wielopienną. Teraz pan będzie mi szukał jeszcze dwóch, ale z wielopiennymi jest problem . Klony mają być podobne do tego z zeszłego roku. Zobaczymy, co przyjedzie.