Kurczę nic nie miałam przeciw tej ustawie ... ale widzę, że głupota ludzka nie zna granic ... ludzie nie potrafią jednak korzystać właściwie z wolności !!!!!
Współczuję KAsiu ...
Reniu nie ma co pokazywać. Najpierw był błąd przy zakładaniu, bo była kupiona ziemia do trawników, która miała być przemieszana glebogryzarką z istniejącą gliną, ale moi rodzice chcieli zrobić nam niespodziankę jak pojechaliśmy na urlop i posiali trawnik na tym co było i tylko 1 cm ziemi trawnikowej sypnęli. Ledwo to się trzymało. A do tego zimą psy stratowały, śnieg, deszcze i teraz to nawet patrzeć się nie chce. Na pewno nie w tym roku, ale będzie trzeba trawnik wymienić
Reniu, dopiero!! Ja jeszcze się za smaragdy nie zabrałam a Ty 10 masz już za sobą! I to nie byle jakie te Twoje smaragdy!
Ja jutro mam nadzieję, że dam radę wyczyścić te 20 szt w drugim ogrodzie ale to maluchy jeszcze-mają może 1,5m to szybko pójdzie Od czwartku zaczynam zabawę z tymi większymi i tu będzie śmiech przez łzy
Tak, już wiem, prześledziłam Twój wątek - trafiłam na temat trawnikowy i badanie Dużo ważnych informacji wyczytałam - dzięki
Mam pytanie ile sezonów zamierzasz stosować siarczan amonu? Co potem - kolejne badanie? Temat bardzo ciekawy - mój trawnik jest jak zielony dywanik (tfu tfu) ale nigdy nie wiadomo - wole doszkolić się w temacie