Pochmurno dzisiaj, to brzoza wygląda na smutną, ale proszę oto ona
Siadam na kamieniu pod brzozą, opieram się plecami o pień.....a brzoza zabiera ze mnie wszystkie kłopoty.....a jak, ją obejmę ramionami, to daje mi duuuuużo pozytywnej energii......to nie żart!!.....takie działanie mają brzozy, i właśnie po to, została tu posadzona..... w dodatku z dzbana szumi woda i relaks zapewniony.....ma 9 lat
Tak się na oglądałam wielu pięknych ogrodów tutaj, że w ostatni weekend postanowiłam coś zmienić u siebie. Znalazłam wnękę w ogrodzie w której nudno było i postanowiłam ją zmienić w kamienną rabatę z mikro oczkiem wodnym. Poniżej relacja z prac
Jakie romantyczne zdjęcie, ta irga w połączeniu z tą przecudną ścieżką. I do tego klinkierowy słupek plus ciemne drewno. Super styl Zakochałam się w tym zdjęciu
Ufff, dzięki Bogu się nie zmoczyłaś. Ale piękne to miejsce będzie jak rośliny podrosną!
Praying Hands świetna - ja znalazłam Panią, która ma 4 sadzonki ze swojego ogródka i dogaduję się co od zakupu
A trawka obok host to jaka jest?
U mnie wszytko się zazębia.. i koło rozplenicy też mam ciasno .. fajnie jak liście miziają sąsiadów Gorzej, że miziajatrawnik, a to co na trawniku to wpada pod eMusia kosiarkę
Zagroziłam, że wyciepię... i zaczęła kwitnąć, listki czarne oberwałam i na razie nowych plam nie ma.. czyżby Falkon zadziałał???
Przez przypadek tak wyszło... do ogrodu to ja ubieram takie szmatki wygodne.. i jak widać kolor tylko do róż pasuje Ale co mi tam.. dobór ubrań taki jak i kwatków .. wszytko z innej budy