Ja tylko macham.. i uciekam... bo ja jak moje Fiorfy głosu na forum teraz nie mam. Kupiłam inną siec do łapania ryb.. może na nią się uda. Ale nie mam czasu i ryby z tego się cieszą..
Nic nie robię. Jak denerwują to zdarzyło mi się je przyciąć.
Jak nie przytniesz to odbiją, chyba, ze złapały grzyba. Moje jedne lepsze drugie gorsze.. ale nie mam jak do nich się dobrać.. kosiarką nie wjadę, na nogach nie wejdę ..
Bo ja mam napakowane rabaty Czrne lilie.. super.. chyba tylko w liliach lubię ten żałobny kolor.
Jak kępa jest brzydka, liście do niczego to wyrzuć. Szkoda miejsca, bo będą szpecić. Nowe siewki posadzisz i będzie znów ładnie. Stare naparstnice maja brzydkie liście, a za rok takie stare już gorzej kwitną.
Lawenda białą, różowa jest do niczego.. nie polecam również..
Na foto wygląda, ale w realu jest beznadziejna. Tu jest różowa, białą i niebieska.
Ja mam za bardzo zbitą glebę.. i tego nie lubią Zimą gniją bo jest mokro.
Ale kupuję co roku chociaż 2 aby mieć..
Nie szkoda Twoich siewek, mogą się u mnie zmarnować.. I ostróżka nigdy mi się nie wysiała
I dla ciebie niebieskie kolory Na nowej rabacie.. w prawo rosna twoje bodziszki .. foto nie złapało, ale są A ostróżka dokupiona.. z uporem maniaka.. tu będzie miała zimą dość sucho Próbuję dalej je mieć Z uporem maniaka..
Przez przypadek tak wyszło... do ogrodu to ja ubieram takie szmatki wygodne.. i jak widać kolor tylko do róż pasuje Ale co mi tam.. dobór ubrań taki jak i kwatków .. wszytko z innej budy
U mnie wszytko się zazębia.. i koło rozplenicy też mam ciasno .. fajnie jak liście miziają sąsiadów Gorzej, że miziajatrawnik, a to co na trawniku to wpada pod eMusia kosiarkę
Zagroziłam, że wyciepię... i zaczęła kwitnąć, listki czarne oberwałam i na razie nowych plam nie ma.. czyżby Falkon zadziałał???