Niestey mam zła informację moja Princess Alexandra of Kent, która tak mnie zachwycała rok temu, po przeprowadzce jesienią jeszcze bradziej wątła niż rok temu... lezy ...
Przy okazji widać szwedzki stól na lisciach dla slimaków...
Czytałam u Justyny , ze byłas u BK. Najpikeniejse (najdorodniejsze austinki) z ubiegłego roku mam własnie od BK, np kultowego juz za sprawą Szefowej Darcey Bussel, Gertudę Jekyll, Princess Anne a wczoraj nabyłam Heatcliff, Young Lycidas I moje marzenie Royal Jubilee
I zdjęcia tej samej rabaty robione niedawno. Zachwycające kolory zaproponowanych przez Bodzię rh. Niby wybrałam sama ale wszystko z listy od Bodzi, co udało mi się dostać w ogrodniczym, a nie jest łatwo jak się ma niewielki wybór. Myślę, że Wam też się spodoba. Jeszcze nie ma kory ale czekam na dostawę w pobliskim centrum bo chcę m3.
Od jakiegos czasu śledzę ogrodowisko. Przyznam, że bardzo mnie to wciągnęło. Zerkam na Wasze ogrody, podziwiam, szukam inspiracji i wkręcam się coraz bardziej. Jestem początkującą ogrodniczką, przede mną jeszcze wiele do zrobienia ( co z resztą bardzo mnie cieszy ) , po raz pierwszy zarejestrowałam się na jakimkolwiek forum, co oznacza, że odkrywam swoją pasj... ( ? ) Chciałabym podzielić się z Wami moim skromnym ogródkiem i wymieniać się cennymi uwagami. Ppozdrawiam wszystkich serdecznie! Miło Was poznać.
Łącze się w bólu mój trawnik też kuśtyka, mimo pracy nad nim chwastnica mi szleje.
pocieszam się, ze chwastnica jest jednoroczna
Ale za to widoki masz boskie !!!!
Tak było w tamty roku
to samo miejsce w trakcie przygotowań wiosną
wiosna ze świerzo posadzonymi rh oczywiście z listy podanej przez Bodzię za co bardzo bardzo jej jestem wdzięczna