Nie oszukuj i nie czytaj Szkoda czasu Cieszę się, że wpadłaś i że Ci się podoba. Również pozdrawiam i dla Ciebie coś z majowego ogrodu. Może rh, niby nic, ale dla mnie jest wyjątkowy, bo mi po różnych perypetiach po raz pierwszy rh zakwitły Słabo bo słabo, ale zawsze coś
Witaj Ana!
Cudny jest Twój ogród.... zaglądam do Ciebie w wolnym czasie...
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę...
Mam pytanie odnośnie Hortensji. Na jaką stronę świata wystawiona jest ta rabatka przyklejona wzdłuż ściany domu?
Mi też podoba się to połączenie żółtych i czarnych tulipanów. Zwłaszcza, że to taki cytrynowy bardziej. Klonik jak dobrze pamiętam to rzeczywiście Orange Dream Bardzo mi się podoba
Niestety posadziłam go pod płotem w czasach, gdy wszystko sadziłam pod płotem ...cóż, dzisiaj wybrałabym dla niego lepsze miejsce, ale jest już nieprzesadzalny
Dubelek się zrobił, no to wrzucę coś majowego. Może hosty, zachwycają mnie teraz świeżością i delikatnością. Mam ich mnóstwo, M. mnie tak zaopatrzył jesienią Wsadzałam, gdzie popadnie, żeby się tylko nie zniszczyły. A teraz wychodzą słodziaki
Zerknijcie na tę ostatnią. Pierwszy raz coś takiego widzę, taka jakby rozetka wybija z hosty. Nie mam pojęcia co to może być