Zdjęliśmy całą matę. Cieszę się, ale z drugiej strony martwię, czy korzenie się schowają jak zrobię zdjęcia po zdjęciu szmaty to wrzucę. A dodam jeszcze kilka ze ściągania maty.
No, że ja do Ciebie nie zajrzałam wcześniej , to ja nie wiem jak to się stało... te tulipany są cudne, takie fikuśne! Nigdy takich nie widziałam, ba nawet nie wiedziałam że takie istnieją pozdrawiam
Nowa rabata przed kompostownikiem też całkiem fajna
U cioci Gosi pisałaś o RH schneekrone, też oglądałam go dziś w szkółce i nie powiem bo mnie bardzo zauroczył, teraz tylko muszę poczytać czy on przypadkiem z tych "kłopotliwych" nie jest.
Dzięki Reniu, naraeszcie z tej strony moge robic fotki bez stresu.
To widok kiedy się siedzi w altanie...
Jeszcze tylo musze zebrać kasę na zrobienie ładnej ścieżki
Bo w drugą strone kłopotu nie ma - tam mam wysokie tło
W tym roku mój busz został baaardzo przerzedzony, ... część wyszło na lepiej ale część mnie wkurza (na razie) np w tym miejscu kiedy robie fotkę zaczaczając o tło z drzew - tak mocno liściaste zostały obcięte że widać żółtą elewację... muszę poczekać aż się na nowo zagęści..
Asiu witaj. Pokażę więcej cegły ale nie dzisiaj.
Dzisiejsze kolorki:
pełne tulipki nadal kwitną (kupione w marcu)
różowe z igiełkami kwitną od 3 dni:
uwielbiane przeze mnie wysokie, liliokształtne (mam je od kilku lat ale nie wiem skąd):
chyba fortegilla (liście podobne do olchowych i oczaru, rośnie w otoczeniu kosodrzewiny, na razie niepozorna ale kwitnie ciekawie):