Gdzie kupujecie kosaćce? U mnie w szkółkach i sklepach ogrodniczych nie widzę kosaćców. A poszukuję czysto białych i niebieskich, raczej z tych gatunków wyższych.
Ja bardziej...znaczy mocniej nie potrafię....ale eMa wtajemniczam, po prostu mu wręczam sekator do rączek
Ja najbardziej lubię w bylinówkach sobie dłubać
W ogóle to zapomniałam pogratulować córeczki - GRATULUJE!!!
Azalie w tym roku sobie też wsadziłam, też w tym samym kolorze. Ładnie wygląda.
W ogóle masz piękny ogród, zadbany, dopieszczony. Dom z belek bardzo fajnie wygląda. Ogród pasuje do domu albo dom do ogrodu wszystko piękne.
Wszystkie fotki cudne, trawniczek jak marzenie, no i ten basen.... eeech
Ale ja bym u Ciebie zasiadła na najwyższym tarasie i mogłabym godzinami gapić się na ogród i w dal
Justynko, moja jeszcze młoda, nie owocowała...mam nadzieję, że zobaczę jesienią baldachy z gronami...w końcu to jest ładniejsza wersja naszej koralowej...u mnie rośnie do góry i na razie ma pokrój wzniesiony. Wiosna i jesień należy do liści, które są purpurowe, latem zielenieją, łodygi są brunatne cały sezon, plusem jest to, że nie atakują jej mszyce, w porównaniu do kaliny Buldeneż i zimuje bez problemów, co mnie bardzo cieszy
Zastanawiałam się co zrobić przed bukami i zrobiliśmy takie coś widać chyba, że siedzę na Ogrodowisku buki, bukszpany i żurawki.
Żurawki najjaśniejsze dostają plamy chyba od słońca i marnie wyglądają. Zamienię je na inne, ciemniejsze..