Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moja działka na Dębowym Lesie 17:30, 21 maj 2015

Do góry
Nallar napisał(a)
Czyli możemy się cieszyć....
Daj znać jak będą wyniki pisemnych.

Ewa777 napisał(a)
Gratulacje dla córki
Też zaczęłam kolekcjonować hosty Bardzo mi się podobają
Nie pochwaliłaś się jakie jarzmianki kupiłaś... Przybiegłam zobaczyć
Kupiłam w sobotę "Princese Strudza", "Washfield"i "Madleine"

Dziękuję dziewczyny
Ewuś bardzo dziękuję za wsparcie maturalne
Będę się w pełni cieszyć, jak będę znała wyniki pisemnych.
chociaż nie powiem oddycham spokojniej już.I cieszy mnie to co ma za sobą wiadomeAngielski ustny świetnie jej poszedł.Zuch dziewczyna !!To cieszy bardzoOczywiście po wynikach pisemnych dam znać.Znam siebie i bliżej ogłoszenia wyników pisemnych to zapewne serducho będzie bardziej biło.Tak to już mam.

Jarzmianki kupiłam dwie - białą i różową.Chyba różowa miała nazwę,ale gdzieś ja mam.
To pięknie kupiłaś aż 4 jarzmianki.
To już Stara rabata hostowa

I nowa rabata i Sum Substance i sieboldiana Elegans

Hmm , nie tylko ja hosty lubię,co tu się dzieję - Zgłąby harcują na całego

Połowa działki - czyli mam powoli dość 17:26, 21 maj 2015

Do góry
zawitka napisał(a)

Dla wszystkich Laurkowych---- z pozdrowieniami -----moja kwitnąca [

Pierwszy raz widzę kwtnącą laurkę
Paleciaki...czyli nasze meble z palet :P 17:18, 21 maj 2015

Do góry
To i ja sie pochwale swoimi paletami mam z nich siedziska , stolik i hustawke
Rododendronowy ogród II. 17:14, 21 maj 2015

Do góry

Nie przeżyję, że mnie nie będzie u Ciebie na spotkaniu ogrodomaniaków!!! Takie widoki mnie ominą!!! Pięknie, bosko, uroczo, wyśmienicie... brakuje synonimów.

Bogdziu a jak nazywa się ten cudny krzewik na zdjęciu powyżej? Chyba bym się na niego skusiła...
Kosaćce, irysy (Iris) 17:14, 21 maj 2015
Do góry
Dołożę jeszcze takiego ciapatego maluszka

trochę skatowany deszczem
Cis - Taxus 17:13, 21 maj 2015

Do góry
potrzebuje pomocy przy identyfikacji cisa, co to za odmiana?

Ogród Loczka 17:08, 21 maj 2015

Do góry
Muszę się pochwalić pewną metamorfozą nie na temat ale się pochwale
Ja Styczeń 2015- 98 kg:

19 kwiecień 2015- 85 kg:

20 maj 2015- 79kg

Cel 75kg wynik -19 kg.

Asi ogródek pod świerkami 17:06, 21 maj 2015

Do góry
A tak wygląda na dziś szpalerek hortensji żurawką podsadzony. Rozchodnik urósł dużo przez miesiąc tylko rozplenica mnie martwi , żdźbła nic nie ruszają - myślicie, że ruszy ?
Asi ogródek pod świerkami 17:03, 21 maj 2015

Do góry
Kwitną Blutopia i Roseum Elegans - Calsap zbiera się ale jest w nie najlepszej kondycji . Z dedykacją dla Bogdzi
a czasem nie na temat ... 16:59, 21 maj 2015

Do góry
dostałam yukushimę dwarf , tak więc przesyłka dotarła, kontaktu nie było żadnego ale JEST oto zakupione trawki, cena 8 zł, wyglądają na zdrowe ale z pewnością były wsadzone do doniczki tuz przed wysyłka bo bardzo luźna - świeża ziemia. Maleństwa, w porównaniu z trawami jakie widzę w szkółkach, normalnie w sensie w realu myślę nie wiele byłoby klientów na trawkę w tym rozmiarze i tej cenie.
Posadzę je dziś ale tej rabaty nie pokażę bo mi wstyd, w sensie nie będzie tych trawek widać w korze
i teraz tak; widzę w nich te żółte małe kulki - jak mam poznać że to nie opuchlak tylko nawóz ?

Moja działka na Dębowym Lesie 16:55, 21 maj 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Wszystko u mnie kwitnie z opóźnieniem, to już się przyzwyczaiłam. Nawet do tego, że narcyze właśnie u mnie kwitną takie same, jak u ciebie, więc hoć coś mam o tej samej porze roku
Zachwyciły mnie Aniu twoje hosty o kolorowych liściach. Mam tylko zielone i takie biało-zielone miniaturowe, a u ciebie aż wzdycham

U mnie na działce ( jest poza miastem) to też niektóre roślinki mają opóźnienie ze 2 czy 3 dni.
Narcyzki już przekwitły .
Ale inne kwitną

Piwonie zaczynają

i moja drzewiasta...czyżby była jasna ??
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:50, 21 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ogranicznik taki dam do Baronów Blacha. Pomysł Oli

Oli, naszego Leonka ?

A gdzie to się kupuje ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:48, 21 maj 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ja w obronie czach i pięknego pokoju-uszyłam córce spódniczkę w czaszki- nie byłam pewna czy to dobry strój do przedszkola (jest znacznie młodsza od Twojego syna jak dobrze pamietam) i zapytałam wychowawczynie co o tym myslia i uznały ze nie widza problemu bo dzieci miały juz zajęcia z pielęgniarka o szkielecie a poza tym bardzo im sie podoba

A córka zadowolona, bo spódniczka spodobała sie tak kolegom, ze podzielili sie samochodami, a zazwyczaj nie pozwalają dziewczynom sie z nimi nimi bawić
Na dowód

hihihi wiesz co gdybym zdecydowała się ubrać dziecko w ubiór z czaszkami czy też innymi stworami to zapewne nie pytałabym o akceptacje nauczycielek moje dziecko, mój wybór. Często spotykam się z zarzutem za lekkiego ubierania dzieci, ale to moje dzieci i uważam że lepiej za chłodno niż za ciepło nikomu nic do tego
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:48, 21 maj 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ja w obronie czach i pięknego pokoju-uszyłam córce spódniczkę w czaszki- nie byłam pewna czy to dobry strój do przedszkola (jest znacznie młodsza od Twojego syna jak dobrze pamietam) i zapytałam wychowawczynie co o tym myslia i uznały ze nie widza problemu bo dzieci miały juz zajęcia z pielęgniarka o szkielecie a poza tym bardzo im sie podoba

A córka zadowolona, bo spódniczka spodobała sie tak kolegom, ze podzielili sie samochodami, a zazwyczaj nie pozwalają dziewczynom sie z nimi nimi bawić
Na dowód

hihihi wiesz co gdybym zdecydowała się ubrać dziecko w ubiór z czaszkami czy też innymi stworami to zapewne nie pytałabym o akceptacje nauczycielek moje dziecko, mój wybór. Często spotykam się z zarzutem za lekkiego ubierania dzieci, ale to moje dzieci i uważam że lepiej za chłodno niż za ciepło nikomu nic do tego
Moje ukochane miejsce na ziemi 16:48, 21 maj 2015

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 16:47, 21 maj 2015

Do góry

Nowy nabytek Conika Starlight
Moje ukochane miejsce na ziemi 16:42, 21 maj 2015

Do góry
azalie japońskie

Moje ukochane miejsce na ziemi 16:42, 21 maj 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Skarpa super a tojeść robi dobrą robotę podoba mi się

Ola zobacz jakie były początki 12 maj 2012 r.

i teraz....

Moje ukochane miejsce na ziemi 16:41, 21 maj 2015

Do góry
Co z tym ogródeczkiem począć 16:40, 21 maj 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies