Danusiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Twoich odwiedzin i miłego komentarza. Zachęcam. Koniecznie jedźcie z Witkiem do Toskanii. Chyba za rok macie okrągłą rocznicę ślubu? To doskonała okazja na romantyczny wypad we dwoje Na pewno Wam się spodoba
Tam oczywiście też jest wiele pięknych i cennych ogrodów przy prywatnym willach, zazwyczaj arystokracji. Do niektórych można zajrzeć w grupie po uprzednim umówieniu się. Zamierzam kiedyś wybrać się z większą grupą znajomych do tych właśnie ogrodów.
I oczywiście wtedy też zamieszczę relację
czyli jak to inaczej połączyc?
Niby wiedziałam i nie wiem, normalnie nie umiem rozrysowywac planu.
jest tak
propozycja Danusi czyli rozciągnięte to półkole
a tu - jeżeli połączę te rabaty, to nie będzie wejścia pod balkon, zaznaczyłam na granatowo nową wytyczną, ale krzywo oczywiście. Można by było ewentualnie zrobic jakies niższe nasadzenie, żeby się do tej ławki (jak tam kiedys stanie dostac)
Dzisiaj polowanie na rośliny się udało, mam dwa miłorzęby w niezłej cenie, 65 zł i 200 (Pendula na wysokim pniu), no i mam z 200 żurawek różnych, trawek. Klient będzie się cieszył, jutro
Na starocie nie zdążyłam.
Enya, Twój wątek jest bardzo interesujący.Mnie do tej pory nie za bardzo ciągnęło do Włoch..tylko Anglia albo Holandia mi w głowie. Ale po Twojej relacji zmieniam zdanie, wyciągnę kiedyś M. do Włoch.
To bardzo cenne, co pokazujesz, bo nie każdy może pojechać, a fotki wiele klimatu tego kraju oddają
Dziękuję i proszę o więcej
Czasem w życiu człowieka wydarzy się taki przełom, coś co mu uzmysławia, że pomimo krzywdy, którą doznaje nie wszystko stracone, życie trzeba przeżywać dalej, a czasem to nawet pomaga... bo człowiek zrobi coś w kierunku nowej przyszłości, o której marzył od dawna
jak mamy wiele wspólnego, niesamowite; koniecznie pokaż tę przeszłośc ..w przyszłości a teraz póki co ogród
udanych łowów
edit; przyzwoity człowiek zawsze zyskuje, nie ma na to miary!
Pewnie ze warto być przyzwoitym człowiekie złe chwile kazdego człowieka dopadaja mnie nie układa sie w pracy i wyzywam sie w ogrodzie mimo ze jestem chory ale to jest mój azyl i zapominam o problemach