Też mam dziś przemyślenia....Nie lubię matmy A robienie sprawdzianów z wiadomości od pierwszej klasy powinno być zabronione ... A jutro mam dwa takie.....Wracam wbijać sobie wiedzę....
Pewnie ze warto być przyzwoitym człowiekie złe chwile kazdego człowieka dopadaja mnie nie układa sie w pracy i wyzywam sie w ogrodzie mimo ze jestem chory ale to jest mój azyl i zapominam o problemach
jak mamy wiele wspólnego, niesamowite; koniecznie pokaż tę przeszłośc ..w przyszłości a teraz póki co ogród
udanych łowów
edit; przyzwoity człowiek zawsze zyskuje, nie ma na to miary!
Irenko to może jakąś podpowiedzieć jak zrobić rękawiczki? Dla mnie szycie to magia, szydelko uwielbiam ale robienia rekawiczek na drutach nie opanowałam
Ja z robót ręcznych niestety z szydełkiem się nie zaprzyjaźniłam. Lubiłam za to wyszywać krzyżykiem ale właśnie na wszystko trzeba mieć czas a z nim co raz ciężej ostatnio.
Przemyślenia nt bycia dobrym człowiekiem też mam ale wrócę z tym wieczorkiem, też zmykam do ogródka wykorzystać bezdeszczowe momenty.
proste jak drut, czyli 5 drutów, krótkichna czterech jest palec rękawicy, a piątym pleciesz, potem, do środka pętelka i zamykasz jeden palec; zostaja cztery, a każdy ma 4 druty plus jeden do robienia
i co pogmatwane, a to takie proste i jednocześnie ciekawe
a jeszcze haftowałam obrazy, specjalną igłą i handlowałam, takie były czasy! brzmię ...jak dinozaur?
Czasem w życiu człowieka wydarzy się taki przełom, coś co mu uzmysławia, że pomimo krzywdy, którą doznaje nie wszystko stracone, życie trzeba przeżywać dalej, a czasem to nawet pomaga... bo człowiek zrobi coś w kierunku nowej przyszłości, o której marzył od dawna
Dzisiaj polowanie na rośliny się udało, mam dwa miłorzęby w niezłej cenie, 65 zł i 200 (Pendula na wysokim pniu), no i mam z 200 żurawek różnych, trawek. Klient będzie się cieszył, jutro
Na starocie nie zdążyłam.