No widzisz Sebuś, Ty jeden wiesz, ale jeszcze przypomnij sobie zdjęcie na PW z okragłym stawem w ogrodzie podniebnym, o tym ja cały czas myślę.... ale chciałabym to zrobić z dnia na dzień. Zdjęcia już mam i zaraz pokażę i cebule i hortensje
Tak pamiętam - tylko gdzie zmieścisz lustro wody - choć jakbyś pod całym murze dała lustra - ale byłby efekt
Ale inspiracja świetna
Podpowiedzcie jakie zakupic donice, które będą jakoś pasować do mojej chałupy. Potrzeba mi dwie większe na początek, a może i dwie mniejsze dodać? Muszą zastapić plasticzki.
Będą postawione na balkoniku przy filarach.
zdjęcia z różnymi nasadzeniami
Wybrać jasne czy ciemne?
Justi Sebek pokazał ci ładną donicę,ale takie same są jeszcze pękate dla mnie fajniejsze .One pasują do aniołka,ale czy do koloru klinkieru nie wiem po takim zdjęciu
Seba u nas nie ma Castoramy ;(
Może to jednak nie jest aniołek? ))
Hmmmm, może jakąś lekcję pokazową byś zrobiła?
Wszak to profil ekonomiczny, to niech dodadzą żurawki i wrzosy i podzielą przez begonie
A Sylwia przecież też ekonomistka
Ale jakby zobaczyli basen i trampolinę to by nawet o żadnym liczeniu nie pomyśleli - My jesteśmy zbyt fajni na naukę
Ale najfajniejsze wspomnienie z dzisiaj to takie, że w skansenie młoda para robiła sobie ślubne zdjęcia
No i jak ich zobaczyliśmy, to wymyśliliśmy że im zaśpiewamy sto lat
No i chórem im zaśpiewaliśmy, podziękowali nam, a fotograf stwierdził, że cienko śpiewaliśmy i powiedział, że wódki nie będzie, a my wtedy "Ona temu winna Ona temu winna" Ale i tak nie dostaliśmy ()