Wiesz, chcialabym same tulipany, zeby wychodzily ponad jakas bylinke, moze runianka, moze podagrycznik... na wiecej cebul w tym pasku 35 cm miejsca nie bedzie - no, moze hiacynty jeszcze, zobaczymy posadziles juz swoje? wczoraj zdobylam koszyczki
pozdrawiam,
Karolina
A była do jaskini Raj, potem do ruin w Chęcinach, a potem do skansenu - robiłem za fotografa - na dwa aparaty, ale głównie robiłem tym koleżanki bo lepszy
Tez planuje lada dzien sadzic tulipany, ale nie moge sie zdecydować co nad nie, wiec zeby potem cebulek nie uszkodzic sadzac byliny, czekam ... i czekam
Tulipany najlepiej wyglądają z innymi wiosennymi kwiatami. Jeśli nie spieszy Ci się z sadzeniem, to ja bym dodał do nich inne cebule, jak szafirki, hiacynty, a do nich jeszcze bratki. W czerwcu i tak je likwidujemy
Wiesz, chcialabym same tulipany, zeby wychodzily ponad jakas bylinke, moze runianka, moze podagrycznik... na wiecej cebul w tym pasku 35 cm miejsca nie bedzie - no, moze hiacynty jeszcze, zobaczymy posadziles juz swoje? wczoraj zdobylam koszyczki
pozdrawiam,
Karolina
Lepsza runianka według mnie bo zimozielona
Ja swoich jeszcze nie sadzę, ale jak będę mieć czas w sobotę to raczej już posadzę wszystkie