No właśnie - a skąd wiesz że żyją jak takie suche? Moje całkiem bure, zaczęłam wywalać.
Foty krokusów oszałamiające - tyle sadziłaś czy Ci sie rozmnozyły?
Bardzo eleganckie donice sobie sprawiłaś Najbardziej mi się podoba ta najwyższa z ornamentem Już nie mogę się doczekać kiedy rozgoszczą się w nich kwiaty Pozdrawiam
Miała iść do wywalenia w pracy to ją przytuliłem do siebie
Będzie malowana na biało i przecierana Posadzę w niej białe stokrotki carexy jakieś bratki a reszta wyjdzie w praniu
Palety będą obsadzane roślinkami:.) To są takie małe paletki,ale one myślę że dopiero powstaną jak będą już pelasie itp.
Teraz jestem ciągle w pracy a i sił mi brak z nowości to krokusy zaczynają przekwitać
O jakie fajne! - Ale widziałabym je na konarach lub nie oheblowanych dechach - wtedy wyglądały by jak siedzące w dziupli
Ale pomysł fajowy. jak dasz radę to w weekend zrób mi fote swoich wrzosów bo moje chyba padły
Ten mój to Cyprysik groszkowy 'Squarrosa Intermedia' kupiony jako sadzonka a ta odmana sama praktycznie się ksztuje w ,,bonsai" co roku go przycinam by nadać łądną formę mam ich z 5 krzaków w ogrodzie i wszystkie ,,bonsai"
A mam też cyprysik groszkowy 'Boulevard' też przez siebie fotmowane 2 krzaczki foto z tamtego zezonu teraz przycięte już są
A co do ciecia tnę je 2x do roku wczesna wiosna i w lecie jeszcze raz
włączyłem też do sprawdzenia pompkę źródełka
i powiem szczerze że byłem pewien obaw bo zapomniałem jej wyjąć na zimę
z pojemnika pod ziemią
ale dała radę ! po wyczyszczeniu pięknie działa -- czyli miałem farta