Wrzucam jeszcze zdjęcie rabaty przed tarasem, która sąsiaduje od strony południowej z rabatą przed domem. Przepraszam za te ciuchy robocze na ławce ale postanowiłam ususzyć pranie na zewnątrz pierwszy raz w tym roku
Mirello, pokaże ci fotkę mojego, to chyba ten sam, ale tak będzie wyglądał twój za kilka lat - ma ok.2,80 m wysokości.:
On jeszcze urośnie. Więc nie wiem, czy chciałabym takie 3 potwory w ogrodzie?
Szłam w niedzielę na spacer i widziałam jego brata sadzonego kilka lat wcześniej. Zasłonił cały dom sąsiada. Aż się przestraszyłam, ze taki wielki i pomyślałam sobie o moim. Wcześniej go wyciepię niż pozwolę, by taki wielki urósł
Dziękuję bardzo za odpowiedź,też myślałam o jakimś wyższym drzewku zamiast trzmieliny ale pytania zadałam w innym wątku i nie doczekałam się odp.
i tak znów źle wyszło
a te rabaty wyglądają dalej tak:
tutaj obecnie nie ma trawnika ,przy chodniku posadziłam iglaki takie małe kulki i wrzosy a po bokach bonsai 2 hortensje,które przesadziłam z innego miejsca w ogrodzie słońce tutaj jest tylko do południa więc nie wiem czy wrzosy dają radę?zupełnie nie mam pomysłu,to znaczy kotłuje mi się po głowie masa pomysłów tylko nie bardzo wiem co z czym