Dziękuję Halinko U mnie tylko przyjęcie weselne, ale kaska pójdzie na pewno jednak ile radości przy tym najbardziej się cieszę, że zobaczę się z córką, której już rok nie widziałam, nie licząc skype'a, na którym spotykamy się regularnie.
Wiosna mi się marzy, Przemek kompletuje różane zamówienia, a na dworze buro, brrr.
Za to w domu zakwitła roślinka, która strajkowała latem. To chyba bugenwilla, chociaż nie mam pewności. Latem pewnie znowu będzie odpoczywać
Ha, ha, ha .... dziś z Emusiem oglądaliśmy ten plan... stwierdziliśmy, że ma sporo błędów, ale ogólnie klimat trzyma ...dla kogoś kto bazuje na fotach i tym co nakręcono i tak daję 5+
Brakuje choinki na froncie.
Trochę inny układ wsiowej..szklarnia niżej prawie przy płocie. Brakuje jednej różanki i rabaty za szmaragdami i liliowcami za warzywniakiem.
Ciurkadełko razem z rabatą
Pergola ciut w lewo i jest tam rabatka...
Oczko bardzie owalne
Ten powojnik to wielkokwiatowy Chalcedony.
Na płot rozważ Montanę Rubens
zerknij sobie tutaj, na którejś stronie albo jest adres albo zdjęcie płotu zrobione z tego powojnika
Irena... tyś moja siostra ogrodowiskowa Tyś duchem i myślami... zawsze na bieżąco I jak na siostry przystało.. dwie zmagamy się z tym co mamy Ale na torach nie dajemy się rozjechać Twarde z nas baby
O dzięki Tesiula tak o te rabatę mi chodziło
Ona mi sie mega podoba i plus jest taki że nie zasłoni całkiem świata mojemu piesowi
Trzmielinkowa tez nie zasłoni
A jak posadze Vanilki to cały kojec zasłonia ,ale i pies nic nie będzie widział