Tobie pewnie chodzi i takie włosy na trawniku - ja jak mam kanciki to nie muszę, bo kosiarka dotrze wszędzie, a jak już to mam takie specjalne nożyce do trawy. Tutaj trawnik wszedł już z korzeniami na płyty i trzeba było go oskubać
Sebek chyba masz rację - zapamietałam że to Carex comans, tylko odmiana mi uciekła. Sama od nich kupiłam zielony Carex comans Amazon Mist. Ale troche jestem zła, bo kupiłam też u nich 2 gatunki Stipa z zapewnieniem że zimują u nas, a potem spytałam u Państwa Surowińskich na stronie i niestety - zimują do - 5 stopni. Jeżókę Pow wow też kupiłam- z 1 sztuki zrobiłam 3.
Czyżbyś wycinał sekatorkiem brzegi trawniczka w płytach?
Danusiu - powiem Ci, że nie za bardzo mi się chce mechanicznie, więc po prostu wyrywam je palcami - idzie szybko i efekt taki sam. Za dwa dni nie będzie śladu, bo teraz widać trochę ziemi
Jaka jesień????latao mamy, lato... i tego się trzymajmy
Sebek, pięknie i kolorowo u Ciebie!!!rób dużo zdjęć, sobie zimą przy herbatce będziemy wspominać!!!
Nie popatrzyłem na nazwę tylko na zdjęcie i sobie myślę, że ktoś nowy mnie odwiedził
Dlaczego widzę bluzkę a nie Ciebie?
A zdjęć mam dużo - tych co tutaj nie wrzucałem 1888 na chwilę obecną
Sebek, pięknie i kolorowo u Ciebie!!!rób dużo zdjęć, sobie zimą przy herbatce będziemy wspominać!!!
Nie popatrzyłem na nazwę tylko na zdjęcie i sobie myślę, że ktoś nowy mnie odwiedził
Dlaczego widzę bluzkę a nie Ciebie?
A zdjęć mam dużo - tych co tutaj nie wrzucałem 1888 na chwilę obecną
Postanowiłem, że nie będę próbować zmienić koloru kwiatów, tylko z ciekawości zobaczę jakie będą bez nawozu. Wtedy będę wiedział jaki mam odczyn gleby Ale zobaczcie - są jakby niebieskie