Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

an_tre 23:10, 30 sie 2011

KasiaWB napisał(a)
a teraz wisienka na torcie TA - DAM

Hortensja Limelight mam ich 4, ale tylko ta jedna kwitnie

Widzisz jaka pięknotka cię przywitała?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joanka 23:12, 30 sie 2011

Przepiękna i jaka dorodna
KasiaWB 23:14, 30 sie 2011

a oto prezenty od an_tre każda roślina ma swój worek

dzisiaj udało mi się wkopać liliowce (na miejsce docelowe) i irysy (tymczasowo zadołowałam, bo zrobię im miejsce na rabacie). To co w doniczce wkopię w tym tygodniu
chciałam też wkopać te rośliny ale nie wiem na jakie stanowisko, bo zapomniałam Aniu co to jest rozszyfruj proszę

monteverde 23:16, 30 sie 2011

pochwal się prezentami od ANI nazwy , Kasiu,
KasiaWB 23:17, 30 sie 2011

Joanka napisał(a)
I po drodze Toruń zwiedzić

Służę za przewodnika

ja tu wrzucam fotki, a tu ludziska piszą

Joanko, wprawdzie nieraz już byłam w Toruniu, bo jest jednym z piękniejszych miast, ale z przyjemnością zwiedzę miasto jeszcze nie raz i jeśli znajdziesz czas to w Twoim towarzystwie szykuj się, bo napewno skorzystam
Joanka 23:19, 30 sie 2011

Już się cieszę!
KasiaWB 23:20, 30 sie 2011

Sebek napisał(a)
Bardzo ładnie u Ciebie, wszystko cudnie wygląda

dziękuję rośnie - fakt, ale cudnie to będzie ... kiedyś tak mi się marzy
an_tre 23:23, 30 sie 2011

Oglądałam z M twój ogród i widzę niebieski obraz...ale się uśmiałam, masz poczucie humoru, że to pokazałaś

Kasiu to są floksy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
marzena 23:26, 30 sie 2011

Kasia, to pół ogrodu wywiozłaś !
KasiaWB 23:31, 30 sie 2011

MarzenaR napisał(a)

tu hosta fire & Ice w towarzystwie 2 odmian Brunerry

A takiej hostę pragnę....prześliczna

Witaj Kaś!

Witaj po urlopie. Pięknie się porozrastało u Ciebie, a to co nieporządne zaraz do pionu ustawisz hi hi.
No cóż, natura potrafi nas zaskakiwać zwłaszcza w ogródku. A to Twój pierwszy sezon, więc znając pomysłowość i zacięcie zmian jeszcze będzie niemało.

M.

oooooo Marzenka! fajnie, że jesteś bardzo lubię wyjazdy, szczególnie wakacyjne, nabieram nowej perspektywy i łapię oddech ) muszę przyznać, że niektóre rośliny porozrastały się nieoczekiwanie ))) zmiany będą głównie polegały na porządkowaniu i rozsadzaniu, bo kupować za bardzo nie będę mogła, bo miejsca zaczyna brakować )) ale kiedyś, za kilka lat, to napewno będzie się działo oby