Mam nadzieję że zdrówko OK??? Prezenty śliczne a i ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze, cudownego wesela, zdrowia, spełnienia marzeń, miłości i abyś zawsze była tak cudowna jak jesteś Buziaki i tulasy wielkie
Tak Kopiowałam nawet kiedys do siebie
Wiem że nie pisałaś po to żeby mnie zniechęcić
Kupiłam cztery- po 3,50szt
I dodatkowo nasiona marchew, szpinak, cukinię, cebulę siedmiolatke, pomidory malinowy smaczek (będzie debiut pomidorowy ) i byla werbena patagonska po 2,70 - wzięłam chociaż mam .
U mnie śniegu po kokardę Trzyma się od dwóch tygodni i nie chce odpuścić Wszystko przykryte białą kołderką ... nie powiem na to swój urok
Twoje tulipany w donicach zwariowały Jak tak dalej pójdzie będziesz mieć piękne kwiaty w domu Moje cebulowe trochę przystopowały z czego bardzo się cieszę bo wiosną by nie było co oglądać
To fotka z września 2013. Moje sadzonki miskanta chińskiego nn. Wysiew wiosna (marzec 2013).
Tu 2014r. Ten miskant to ten najwyższy przy borodwej dalii.
A tu jesienna fotka juz z kwiatostanami.
Myślę że w tym roku fajnie się już rozrośnie. I zachęcam do wysiania zebranych nasionek
A ja patrzę na fotkę z zakupami i próbuję na pudełku za nasionkami doczytać z jakiego sklepu zamówiłaś te nasionka I nijak nie mogę doczytać...
Dopiero po chwili zaskoczyłam, że to "hydrożel"
I nie blondynka ze mnie