Anitko wianek i na metalowe drzwi da się zawiesić, tylko trzeba kawałek żyłki wędkarskiej. Dwa usiory robisz na wianku z tej żyłki i na rogi drzwi zakładasz. Nie wiem jak to napisać.
Mozna też dwa wianki dla równowagi po obu stronach drzwi.
...nie usuwaj...miło mi będzie mieć troszeczkę twojego ogrodu mnie...chociaż wirtualnie.Swoją po cięciu związałam górą,żeby się ścieśniła i miała konary bliżej siebie,teraz już się nie rozchyla,więc rozwiązałam.Nie chciałam rozłożystej.W pierwszym roku mniej kwiatów,ale trzeba zrobić jej pokrój,stąd większe ciecie.W następnym roku zakwitła już obficie.Jesienią kwitnie...trochę mniej niż wiosna.
Moja krzewuszka jest wysoka.. rh po prawej ma wysokość ok. metra i co najmniej 1,5m szerokości.. żal mi było krzewuszkę wyrzucić.. a tak będę mieć jedno i drugie
A jedna krzewuszkę ogromna całą wycięłam, a przecież mogłam ja też tak wyprowadzić.. oj, oj oj... o 5 miesięcy za późno..
Fotkę zaraz usunę.. u mnie nic nie idzie znaleźć.
Aniu...miło Cię widzieć.Krzewuszkę po podcięciu trzeba pilnować...wyskubuję przyrosty z pni kilka razy w ciągu roku ... pilnuję korony,która ma kształt parasola...no...chcę,żeby miała taki kształt.Podcięciem zyskałam dużo miejsca na nowe chciejstwa...puste miejsce ładnie zarosła serduszka.
Piotrze miło mi Cię gościć u siebie...zaglądaj, ujawniaj się...czasem miło przeczytać wpisy tych skrytoczytaczy
Biel bezapelacyjnie jest numerem 1, srebra u mnie w tym roku o wiele mniej.
Może przypadnie Ci do gustu taka odsłona świąt w stylu Glamour?
Pluszowy inaczej, Teddy Bear, tak witał narciarzy na Słowacji w ulubionej miejscowości którą często odwiedzam, kiedy ta zima wreszcie przyjdzie? byłoby miło przez chwilkę....
Skandynawia od dawna bliska memu <3 Nie lubię przesadyzmu, błysków i kolorów...jedynie czerwień jestem w stanie zaakceptować, wszak i ona często gości w skandynawskich inspiracjach.
Minimalizm i zamiłowanie do prostoty...to własnie lubię. W większość tworzę sama gdyż większość rzeczy dostępnych na rynku bombarduje mnie na dzień dobry ceną a po za tym naprawdę trudno jest znaleźć dokładnie to czego szukam...a więc działam sama.
Więcej na pewno będzie jak się odrobię
Może coś w stylu France granat, biel i szczypta srebra?
Ewa
Przepięknie się twój ogród zmieniał.Piękny jak z Titschmaracha
Powiedź mi proszę, co robisz w tymi cudownymi mebelkami zimą i w deszcz. Marzę o takich...