Reniu - hortensje i powojniki zamawiałam podobnie jak w zeszłym roku w e-clematisie, jeżeli będą tak samo ładnie rosły i kwitły, to będzie super.
Do bylin się dopiero przymierzam, ale będę musiała sama po nie pojechać. Chyba powinnam zacząć grać w lotka, to może wystarczy na chciejstwa
A jakie byliny zamawiałaś?
Iwonko - dziękuję napisałam powyżej. Sadzonki są naprawdę ładne. Moim niedoświadczonym okiem, rzecz jasna
Hej Aguś, ja też próbuję ukorzeniać patyczki hortek, dereni, złotlina i berberysu. Zobaczymy ile się uda. Kochana, jutro będzie równy roczek Twojej przygody z Ogrodowiskiem . Gratuluję już dziś . Buziaki.
Kasiu, szerokie masz plany. Ja oprócz tych paru patyczków, siałam głównie jednoroczne, a przede mną jeszcze pomidory i papryka.
Dziękuję Kasiu Miło,że pamiętałaś. Jutro mija rok od momentu, gdy się pojawiłam na Ogrodowisku, tylko rok i aż rok Bardzo się cieszę, że tu jestem i spotykam ludzi, z którymi dzielę swoją pasję To naprawdę fantastyczne
Bociek dla mnie? Kochana jesteś
Ewa, roczek minął jak z bicza strzelił A wiosna w sercu - zawsze
Czytałam u Ciebie, że czeka Cię miłe spotkanie Baw się dobrze i wracaj do nas szybciutko