Pracowałem tak mniej więcej 4 miesiące - teraz do pracy dla przyjemności chodzę I życzę tego każdemu
Dziś u nas piękna pogoda.rodzinny dzień w ogrodzie.ognisko.kielbaskitrochę pracy ze spawaniem trochę z ogrodem choć nie wszystko się dało bo ziemia zamarznięta mimo slonca. Wszystkie trawy powiązane. właściwie nie wszystkie tylko te które uznałam za koniecxne czyli stopy rozplenice i miskanty.wcale mibsie to nie podoba i dodatkowo oznacza że to już na prawdę schyłek sezony.
Wejdę do ogrodu za tydzień i pewnie znów będę sprzątać
Dwa wiązania wg mnie zupełnie wystarczą Musiałoby je wyrwać z ziemi, żeby potem u Ciebie latały A w razie śniegu - moich jeszcze nigdy nie złamało w środku, a zawsze tego śniegu mam z pół metra
Parę lat temu jak ogród miałem za drzwiami to na takie porządki potrzebowałem 3 tygodnie bez pośpiechu - a teraz 5 czy 6 godzin i już Moja efektywność wzrasta z roku na rok
Róża mnie mocno zaskoczyła swoją urodą normalnie majstersztyk Co do przeprowadzki to jeszcze nie teraz przeprowadzać się będę o jedyne 500 metrów od miejsca gdzie teraz mieszkam
10 dni bez wolnego... Dramat po prostu. Mój małżonek ma taką pracę non stop, ostatnio zaliczył 2 miesiące pracy longiem, bez ANI JEDNEGO wolnego dnia, po 16-17 godzin dziennie. Telefon non stop na chodzie, czy to piątek, czy to świątek. Zawalić nie może, bo widzów nie interesuje, że ktoś tam jest zmęczony. Nie narzekajcie, naprawdę.
Mega fajne te dekoracje - masz do tego rękę, a nie wątpliwy talent A ja trawy związane lubię - jednak wiążę je zawsze w 2/3 wysokości, na raz Bo podwójnie związane już mnie nie porywają
500 szt wsadziłam pod koniec października. Te 10 szt znalazłam przypadkiem i muszę dosadzić
tulucy - kominkowy dyniowy bałagan uprzejmie dziękuje Jesienne dekoracje to jedyne, które teraz akceptuję. Nieco przeraża mnie to, że usłyszałam wczoraj kolędę w sklepie z dekoracjami... Na przekór temu... dynie dla Ciebie /PS sprzątanie sprawia, że co chwilę mają inny układ/
Bajzlowaty bajzel - gdybym nie wrócił dopiero co z pracy to może bym i załapał - ale tak to ciężko