Ogrodnik Mimo Woli cd
00:50, 12 lut 2015
Bogdzia -
Ja Was kocham... dlatego każdą wolną chwilę tkwię przed komputerem... a za piękne życzenia dziękuję.. i odwzajemniam.
Kosolka - też odwzajemniam życzenia... i niech Tobie ten ogród też rośnie i sprawia tyle radości co mi
Leon - Ola .. Tobie też.... zasługujesz na to co najlepsze .
Makkasia - Tobie Utra odwzajemnione życzenia, bo nie wiadomo czy u Ciebie też się taka impreza (bez gospodyni) zrobi
I niech ta Twoja rabata różan olśniewa urodą by tego rozczochrańca nie trzeba było żałować .
Mariusz - siedzę już w tej drugiej połówce i jak na razie jest podobnie
Oby tak dalej 
Agnieszko - za bzyczka z Twoimi najwspanialszymi żagwinami dziękuję..
Mira - masz rację ... w 200% Dziękuję za kolejną królową. Dlaczego ja je lubię najbardziej na foto i u innych??
Jola lojalna - - mówisz , że ta połowa będzie lepsza??? Super.. a przynajmniej niech nie będzie gorsza
Zmiana awatarka.. moja skleroza nie wyrabia z tymi zmianami..
Siakowa - dzięki że zajrzałaś
Twego humoru mi brakuje
Rozark - oby się spełniło
I Tobie i mi
Kasya - 120 wystarczy... dla zdrowia psychicznego rodziny
Dorocia - oj dawno my się nie odwiedzałyśmy.. tym bardziej dziekuje za życzenia
I kolejnym gościom podziękuje tym na co wszyscy czekają.. ale to od marca
Ja Was kocham... dlatego każdą wolną chwilę tkwię przed komputerem... a za piękne życzenia dziękuję.. i odwzajemniam.
Kosolka - też odwzajemniam życzenia... i niech Tobie ten ogród też rośnie i sprawia tyle radości co mi
Leon - Ola .. Tobie też.... zasługujesz na to co najlepsze .
Makkasia - Tobie Utra odwzajemnione życzenia, bo nie wiadomo czy u Ciebie też się taka impreza (bez gospodyni) zrobi
Mariusz - siedzę już w tej drugiej połówce i jak na razie jest podobnie
Agnieszko - za bzyczka z Twoimi najwspanialszymi żagwinami dziękuję..
Mira - masz rację ... w 200% Dziękuję za kolejną królową. Dlaczego ja je lubię najbardziej na foto i u innych??
Jola lojalna - - mówisz , że ta połowa będzie lepsza??? Super.. a przynajmniej niech nie będzie gorsza
Siakowa - dzięki że zajrzałaś
Rozark - oby się spełniło
Kasya - 120 wystarczy... dla zdrowia psychicznego rodziny
Dorocia - oj dawno my się nie odwiedzałyśmy.. tym bardziej dziekuje za życzenia
I kolejnym gościom podziękuje tym na co wszyscy czekają.. ale to od marca
Iwonko to moje kulki zrobione ze zwykłej tui zielonej i żółtej