A u mnie .. Dalszy ciąg manufaktury .. Tym razem do rączek dostały się kartki świąteczne .. Zabawę z synkiem mieliśmy przednią .. Buziole dla Was..wnet już Święta , hurrra
Ewciu .. Nie mam tak do końca pojęcia , jaki on będzie duży..Mała Mi ma crimsona i to jest wielki potfffór, ale moj jest szczepiony , a to podobno osłabia znacznie siłę wzrostu. Póki co ani razu go nie cięłam , ale jest u mnie dopiero pierwszy sezon . Zobacz na zdjęciu jaki ma pokrój..teraz w stanie łysym bardzo dobrze widać układ gałęzi a za komplimenta dziękuję bardzo
dziewczyny dziękuję za odwiedziny
weekend miałam pracowity, bo oprócz rodzinek córki (2 dni), bo rodzinka a potem dzieci, zachciało mi się piec 3 turę pierników.
Lukrowanie zostawię sobie na ten tydzień.
Dawno nie zaglądałam do Ciebie i wybrałam się na wieczorny spacer po Twoim czerwcowym ogrodzie
Pozwolisz że przypomnę to zdjęcie? zachwycające i ujęcie i rabaty...
zielona słodycz w tym szarym grudniu...
powoli obejrzę resztę sezonu, bo sporo mnie ominęło...
pozdrawiam
Małymi kroczkami dalej...
Warzywa w warzywniku całkiem się udały, może nawet za bardzo wylewały się z ram, szczególnie przesadziłam z nasturcjami, prawie zarosły wszystko
No piękne wyszły ci te wianki i takie "moje" kolory. Czerwien musi byc na swiaeta i w tym drugim biel i stare złoto, sliczne
Wygladają super a jesli jeszcze pachną....to juz naprawde fajnie