Madżen, w Chichen już byliśmy, 2go dnia. Może mało fotek wstawiłam
O nie, w bagażu takiego jaszczura bym nie chciała Jeden ma gniazdo pod płytą przystanku, gdzie czekamy na busiki - collectivo. Wystawia łeb i nas obserwuje Młoda karmi je kanapkami
Śniegowy piasek... brr! Dzisiaj szwagier przysłał zdjęcia z nart, brr! Wolę piaskowy śnieg
Hej jestem i mam nadzieję zostać na dłużej .
Zostawiam dla Was wszystkich pierwszego tegorocznego krokusa z mojego ogródka. Byłam w lekkiem szoku jak go zobaczyłam. Toż to dopiero połowa lutego !
Buziaki zostawiam Mam tyyyle do nadrobienia ....
Jaka roślinka wygląda tak pięknie w zimie?
Widać różnicę w zdjęciach, oddaje pięknie ciepłą barwę brązów, domyślam się, że i słoneczko tez miało udział w osiągnięciu efektu. Czy wcześniej robiłaś kiedyś już zdjęcia lustrzanką?
Podziwiam Wasze piekne zdjecia i znajomosc tematu i pozwole sobie zareprezentowac mojego ptaszka Z nazwa poratowala mnie nasza Bozenka, to trznadel. Mam nadzieje ze kolejne fotki bede lepszej jakosci
Na Korsyce byłam już trzy razy. Codziennie inne miejsca do zwiedzania i inna plaża do odpoczynku. Na dzień dzisiejszy mogę z czystym sumieniem powiedzieć że nie wszystko widziałam i pewnie nie raz tam wrócę . Strona zachodnia ciekawsza .