Danusiu podpowiedz kiedy będzie dobra pora na przesadzanie (wiem że przesadzacie stale ale ja takiej wprawy nie mam i wolę to zrobić w stosownym terminie ) i czy lepiej sporego bukszpana przesadzać teraz czy wiosną?
Lepiej wiosną, teraz sucho jest, na popiół Może też zmarznąć. bo słabo będzie ukorzeniony.
Danuś - mam prośbę Sadzicie u Matiego takie duże krzewy i w ogóle.... dało by radę żebyś mi taką dużą doniczkę odłożyła - jedną sztukę Bo muszę w czymś przewieź hostę od Tess, a miałam tylko jedną sztukę taką duża
A jaką dużą? ile średnicy mniej więcej?
Danuś już nie zawracaj sobie głowy Jutro hosta jedzie do Kubusiowa a tam donica na nią czeka jak sie patrzy
chyba się za dużo wczoraj forum naczytałam, a dodatkowo narysowałam przy projekcie ogrodu dla brata, bo mi się dziś Danusiu śniłaś, że byłaś w tym ogrodzie i mnie pochwaliłaś, że tak ładnie i po ogrodowiskowemu szkoda tylko, że sny są zazwyczaj na opak....
Nie zawsze. Gosi (Kaisog) też się śniłam, i ma ogród ładny. Ty też
Danuś - mam prośbę Sadzicie u Matiego takie duże krzewy i w ogóle.... dało by radę żebyś mi taką dużą doniczkę odłożyła - jedną sztukę Bo muszę w czymś przewieź hostę od Tess, a miałam tylko jedną sztukę taką duża